Μαλλής: «Χαμηλά το κεφάλι»

Gazzetta team
Μαλλής: «Χαμηλά το κεφάλι»

bet365

Ο 19χρονος γκολκίπερ βρέθηκε από το πουθενά να κάνει ντεμπούτο στην Σούπερ Λίγκα και μίλησε για το μέλλον του αλλά και για την Καλλονή.

Δεν περίμενε ότι θα παίξει το Σάββατο το βράδυ. Ηταν στον πάγκο και παρακολουθούσε το παιχνίδι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό. Ομως στο 35' είδε τον Δαύκο να δέχεται την κόκκινη κάρτα του Μάνταλου και να σηκώνεται άμεσα για ν' αλλάξει.

Ο 19χρονος γκολκίπερ, Νίκος Μαλλής φόρεσε τα γάντια του για πρώτη φορά σε αγώνα Σούπερ Λίγκας. Και έπρεπε αρχικά ν' ανταποκριθεί στο πέναλτι του Φορτούνη. Δε τα κατάφερε. Στην συνέχεια όμως; Ο Μαλλής κράτησε το σκορ στο 0-2 και αν μη τι άλλο έκανε θετικό ντεμπούτο.

Ο ίδιος μίλησε λίγο αργότερα στην κάμερα της Nova και τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Αλλά εγώ πρέπει να έχω χαμηλά το κεφάλι να συνεχίσω την δουλειά μου. Εχουμε δύσκολο έργο και πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας».

Ερωτηθείς για τα νέα παιδιά δήλωσε ότι «Κέρδος για την ομάδα να αγωνίζονται νέα παιδιά. Δουλειά και μόνο δουλειά γιατί είναι δύσκολο να καθιερωθείς».

Τέλος αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας αλλά και για την συνέχεια. «Δεν ήμασταν τυχεροί σε αρκετά ματς. Εχουμε τις ελπίδες να σώσουμε την ομάδα το πιστεύουμε και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα