Βεργέτης: «Ο Αστέρας όπως τον ονειρευόμαστε»

Νίκος Τσιώκος
Βεργέτης: «Ο Αστέρας όπως τον ονειρευόμαστε»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε ότι άπαντες θέλουν να δουν τον Αστέρα όπως τον ονειρεύονται και έκανε λόγο για ανασύνταξη και βελτίωση στη διακοπή.

Την ανωτερότητα της Βέροιας παραδέχτηκε ο Στάικος Βεργέτης, μετά την ήττα από τη «βασίλισσα του Βορρά». Ο τεχνικός του Αστέρα τόνισε ότι όλοι στην ομάδα θέλουν να τον δουν όπως τον ονειρεύονται, ενώ έκανε λόγο για ανασύνταξη και βελτίωση στη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Η Βέροια μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού πιο παθιασμένη και μαχητική. Εμείς δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που θέλαμε και σίγουρα δεν παίξαμε έτσι όπως επιθυμούσαμε.

Θέλουμε να βλέπουμε έναν διαφορετικό Αστέρα έτσι όπως τον ονειρευόμαστε. Έρχεται η διακοπή, στην οποία πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στον δεύτερο γύρο», ήταν τα λόγια του προπονητή των Αρκάδων, ύστερα από την τέταρτη συνεχόμενη ήττα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα