Τρεις απουσίες για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Τρεις απουσίες για Πανθρακικό

bet365

Με τρεις απουσίες θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό ο Πανθρακικός στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού. Με αυτή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ακριτών για το τελευταίο ματς της σεζόν, στο οποίο αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, τακτική και στατικές φάσεις, με τον Τζάνη να μένει εκτός και τους Βάλτερ, Ηλιάδη να ακολουθούν ατομικό. Οι τρεις προαναφερθέντες είναι και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, που ανακοίνωσε την αποστολή με το πέρας της προπόνησης.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Χρήστου, Παπαχρήστος, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Σερφά, Μελίσσης, Μεχία, Λαδάκης, Ψάλτης, Μπαϊκαρά, Χαβίτο, Ροζέριο, Μουδούρογλου, Χασομέρης, Ντιγκινί, Ιγκόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα