Καέν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

Gazzetta team
Καέν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

bet365

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε πάρτι στην έδρα της Καέν (0-3) και έχει κάνει την 1η θέση της Ligue1 να μην φαίνεται. Δύο γκολ ο Ντι Μαρία.

Καμία σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του Championnat δεν έχει αυτή του Λοράν Μπλαν που έκανε πλάκα εκτός έδρας στην 4η, Καέν, και με ματς περισσότερο είναι στο +20 από τη 2η θέση του πρωταθλήματος. Η Παρί παρέμεινε η μοναδική στις 5 μεγάλες λίγκες χωρίς ήττα και φτάνοντας τους 51 ύστερα από 19 ματς, έκανε ρεκόρ βαθμών σε πρώτο γύρο. Ο Μάρκο Βεράτι συμπλήρωσε 100 ματς στην Ligue1.

Στο 16’ ο Οριέ έφυγε στην κόντρα από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ύστερα από τραγικό λάθος από την άμυνα των γηπεδούχων ο Ντι Μαρία με σουτ έκανε το 0-1. Στο 22’ χάθηκε τριπλή ευκαιρία με τον Λούκας να βλέπει τον Βερκούτρ να αποκρούει, ο Ιμπραΐμοβιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο και στη συνέχεια έκανε από κοντά το ψαλίδι για να αποκρούσει ξανά ο Βερκούτρ με τα πόδια. Στο 36’ πάντως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Ο Ντι Μαρία προσπάθησε να βρει ον Λούκας αλλά η πάσα του κόπηκε και έφτασε στον Ζλάταν ο οποίος με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Καέν να το παρακολουθήσει κι αυτός (0-2).

Νωρίς στο δεύτερο μέρος, η Παρί πέτυχε κα τρίτο γκολ. Στο 50’ ο Μάξουελ έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Λούκας βρήκε λίγο την μπάλα και ο Ντι Μαρία με πανέμορφο τσίμπημα-λόμπα από κοντά νίκησε και πάλι τον Βερκούτρ. Οι μηχανές έσβησαν στο υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα και το 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος, αφού ο Τραπ απέκρουσε το πέναλτι του Ντελόρτ μετά την ανατροπή του ίδιου από τον Τιάγκο Σίλβα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα