Καέν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

Gazzetta team
Καέν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

bet365

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε πάρτι στην έδρα της Καέν (0-3) και έχει κάνει την 1η θέση της Ligue1 να μην φαίνεται. Δύο γκολ ο Ντι Μαρία.

Καμία σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του Championnat δεν έχει αυτή του Λοράν Μπλαν που έκανε πλάκα εκτός έδρας στην 4η, Καέν, και με ματς περισσότερο είναι στο +20 από τη 2η θέση του πρωταθλήματος. Η Παρί παρέμεινε η μοναδική στις 5 μεγάλες λίγκες χωρίς ήττα και φτάνοντας τους 51 ύστερα από 19 ματς, έκανε ρεκόρ βαθμών σε πρώτο γύρο. Ο Μάρκο Βεράτι συμπλήρωσε 100 ματς στην Ligue1.

Στο 16’ ο Οριέ έφυγε στην κόντρα από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ύστερα από τραγικό λάθος από την άμυνα των γηπεδούχων ο Ντι Μαρία με σουτ έκανε το 0-1. Στο 22’ χάθηκε τριπλή ευκαιρία με τον Λούκας να βλέπει τον Βερκούτρ να αποκρούει, ο Ιμπραΐμοβιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο και στη συνέχεια έκανε από κοντά το ψαλίδι για να αποκρούσει ξανά ο Βερκούτρ με τα πόδια. Στο 36’ πάντως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Ο Ντι Μαρία προσπάθησε να βρει ον Λούκας αλλά η πάσα του κόπηκε και έφτασε στον Ζλάταν ο οποίος με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Καέν να το παρακολουθήσει κι αυτός (0-2).

Νωρίς στο δεύτερο μέρος, η Παρί πέτυχε κα τρίτο γκολ. Στο 50’ ο Μάξουελ έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Λούκας βρήκε λίγο την μπάλα και ο Ντι Μαρία με πανέμορφο τσίμπημα-λόμπα από κοντά νίκησε και πάλι τον Βερκούτρ. Οι μηχανές έσβησαν στο υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα και το 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος, αφού ο Τραπ απέκρουσε το πέναλτι του Ντελόρτ μετά την ανατροπή του ίδιου από τον Τιάγκο Σίλβα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα