Μαρινάκης: «Έχουμε μεγάλη πικρία, αλλά...»

Μαρινάκης: «Έχουμε μεγάλη πικρία, αλλά...»

Μαρινάκης: «Έχουμε μεγάλη πικρία, αλλά...»

Ο Νίκος Μαρινάκης δεν έκρυψε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν μεγάλη πικρία με όσα έχουν γίνει φέτος στον Παναθηναϊκό από την αρχή της σεζόν, όμως ξεκαθάρισε πως πρέπει να φτάσουν μέχρι το τέλος στο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova: 

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στην Κέρκυρα. Θα μπορούσαμε, βέβαια, να είχαμε πάρει το ματς, παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν καλοί. Αφήνουμε πίσω αυτό το ματς. Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι σημαντικό, θέλουμε να τελειώσουμε με τον ιδανικό τρόπο το πρώτο γύρο. Στην Κομοτηνή χρειάζεται να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό και να μην δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Αντίθετα εμείς θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε και να τις αξιοποιήσουμε».

Για το πως αφομοιώνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την νοοτροπία του Αντρέα Στραματσόνι: «Έχουμε φανερή βελτίωση από παιχνίδι με παιχνίδι. θα παίζουμε καλύτερα και θα βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός».

Για τη σεζόν του Παναθηναϊκού έως τώρα: «Η σεζόν δεν ξεκίνησε όπως θέλαμε εμείς και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Έχουμε μεγάλη πικρία. Απλά δεν μπορούμε να σταθούμε παραπάνω εκεί. Για αυτό πρέπει να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να πάμε έως το τέλος στο Κύπελλο».

Best of internet