Βαλένθια - Χετάφε 2-2

Γιώργος Καραμάνος
Βαλένθια - Χετάφε 2-2

bet365

Με τον Αγγλο προπονητή η Βαλένθια δεν μπορεί να βρει τον εαυτό της και παραχώρησε ισοπαλία (2-2) στην Χετάφε, η οποία όμως άξιζε τη νίκη.

Με εξαίρεση το εύκολο ματς με την ταπεινή Μπαρακάλδο για το Κόπα ντελ Ρέι, ο Γκάρι Νέβιλ εξακολουθεί να αγνοεί την παρθενική νίκη της καριέρας του ως πρώτος προπονητής. Μετά την ήττα από τη Λυών, ακολούθησε η τυχερή ισοπαλία στο Εϊμπάρ και τώρα πραγματικά ένας Θεός ξέρει πως δεν ηττήθηκε η Βαλένθια από τη Χετάφε στο «Μεστάγια». Αυτό το 2-2 πραγματικά αδικεί τους φιλοξενούμενους.

Εκείνοι ήταν που προηγήθηκαν δύο φορές με το απ' ευθείας φάουλ του Σαράμπαι (10') και το σουτ του Λαφίτα από το ημικύκλιο (22') έπειτα από λάθος γύρισμα του Αμπντενούρ. Η Βαλένθια ισοφάρισε και στις δύο περιπτώσεις. Πρώτα με υπέροχο πλασέ στην κίνηση του Αλκάθερ (14') και εν συνεχεία με εξ επαφής του Μίνα (35').

Η Χετάφε ωστόσο, έχασε τρομερές ευκαιρίες να πάρει το ματς και είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Λαφίτα. Ο βαθμός βοήθησε τους Μαδριλένους να βρεθούν στο +2 από τον υποβιβασμό, ενώ η Βαλένθια παρέμεινε μακριά από το στόχο της τετράδας.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα