ΠΑΟΚ: Χωρίς Βίτορ, αλλά με Γκολάσα στην αποστολή

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χωρίς Βίτορ, αλλά με Γκολάσα στην αποστολή

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πλατανιά με την τελευταία προπόνηση, που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας.

Εγιάλ Γκολάσα σε φουλ ρυθμούς. Ο Ισραηλινός μέσος προπονήθηκε για τρίτη συνεχόμενη μέρα με την ομάδα δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις και ο Τούντορ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Τα δυσάρεστα νέα έχουν να κάνουν με την αδυναμία του Μιγκέλ Βίτορ, αν και γυμνάζεται κανονικά, να είναι 100% έτοιμος. Γι’ αυτό προτιμήθηκε να μείνει εκτός προκειμένου να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης αφιερώθηκε στην τακτική με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να αναλύει στους παίκτες του τι θέλει από αυτούς στο ματς με τον Πλατανιά.

Οι 19 παίκτες που το βράδυ του Σαββάτου θα καταλύσουν στο Μακεδονία Palace είναι οι:

Η Vistabet σου προσφέρει bonus που μπορεί να φτάσει και τα 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Καλλονής με τον Ολυμπιακό στη Μυτιλήνη.

Όλσεν, Μελίσσας, Σκόνδρας, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης , Τσίμιροτ , Κάτσε , Πέλκας , Σάμπο , Μακ , Μυστακίδης, Αθανασιάδης , Μπερμπάτοφ , Γκολάσα , Κοροβέσης , Αντόνις.

Ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης ακολούθησαν οι Χαρίσης, Κίτσιου, Κόστα, Ζάιρο κι ο Κυριάκος Σαββίδης, που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα