Άραβες για Πλατέλλα

Άραβες για Πλατέλλα

Gazzetta team
Άραβες για Πλατέλλα

bet365

Ενδιαφέρον ομάδων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία φαίνεται πως έχει τραβήξει ο Βαγγέλης Πλατέλλας και όλα τα σενάρια για το μέλλον του παραμένουν ανοικτά.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αν και φαινόταν εκτός ομάδας πριν από μερικές εβδομάδες, πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Πογέτ και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις σκοράροντας τόσο στο πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό όσο και στο κύπελλο με τον Πανελευσινιακό.

Ωστόσο, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για το μέλλον του στην Ένωση, αφού σύμφωνα με την SportDay, πρόσφατα απευθύνθηκε σε άλλο γραφείο μάνατζερ για να τον εκπροσωπήσει και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να υπάρξει δραστηριότητα προσεχώς.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία φέρονται να έχουν ενδιαφερθεί για τον παίκτη και δεν αποκλείεται σύντομα να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους με κάποια πρόταση. Κάτι που αν συμβεί, με δεδομένα τα οικονομικά μεγέθη σε αυτές τις χώρες, ίσως να σημάνει και το τέλος της συνεργασίας των «κιτρινόμαυρων» με τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα