Άραβες για Πλατέλλα

Άραβες για Πλατέλλα

Ενδιαφέρον ομάδων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία φαίνεται πως έχει τραβήξει ο Βαγγέλης Πλατέλλας και όλα τα σενάρια για το μέλλον του παραμένουν ανοικτά.

Άραβες για Πλατέλλα

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αν και φαινόταν εκτός ομάδας πριν από μερικές εβδομάδες, πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Πογέτ και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις σκοράροντας τόσο στο πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό όσο και στο κύπελλο με τον Πανελευσινιακό.

Ωστόσο, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για το μέλλον του στην Ένωση, αφού σύμφωνα με την SportDay, πρόσφατα απευθύνθηκε σε άλλο γραφείο μάνατζερ για να τον εκπροσωπήσει και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να υπάρξει δραστηριότητα προσεχώς.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία φέρονται να έχουν ενδιαφερθεί για τον παίκτη και δεν αποκλείεται σύντομα να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους με κάποια πρόταση. Κάτι που αν συμβεί, με δεδομένα τα οικονομικά μεγέθη σε αυτές τις χώρες, ίσως να σημάνει και το τέλος της συνεργασίας των «κιτρινόμαυρων» με τον παίκτη.

Best of internet