Δεξί μπακ και χαφ θέλει ο «Στράμα»

Gazzetta team
Δεξί μπακ και χαφ θέλει ο «Στράμα»

bet365

Δύο ακόμη μεταγραφές, πέρα από τον Ολιβιέ Μπουμάλ, φέρεται να έχει ζητήσει ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει Ιανουαρίου, με τα ονόματα των Εμπαγέ και Κριζέτιγκ να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με το Goal, η ερχόμενη μεταγραφική περίοδος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δραστήρια για το Τριφύλλι, αφού αναμένεται να γίνουν αρκετές ενέργειες τόσο για ενίσχυση όσο και για «αποσυμφόρηση» του ρόστερ, με τις σχετικές εισηγήσεις του Αντρέα Στραματσόνι.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους την έκθεση του Ιταλού Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος, όπου θα γίνεται η αξιολόγηση του υλικού που υπάρχει στην ομάδα και τις ανάγκες για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.

Αυτές αναμένεται να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή. Για το δεξί μπακ, ο 40χρονος τεχνικός δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος από όσα έχει δει από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του αυτήν τη στιγμή και πληροφορίες από την Ιταλία θέλουν τον Ιμπραχίμα Εμπαγέ να είναι στην κορυφή της λίστας για ενίσχυση. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του «Στράμα» στην ομάδα νέων της Ίντερ και φαίνεται πως έχει ήδη γίνει η σχετική προσέγγιση με τον τεχνικό διευθυντή της Μπολόνια, Πανταλέο Κορβίνο, για να εξεταστεί η πιθανότητα του δανεισμού του.

Σε ό,τι αφορά τον χαφ, ο Στραματσόνι θέλει έναν ποδοσφαιριστή που θα του δώσει δημιουργία από τον άξονα και θα βοηθήσει τους «πράσινους» στην ανάπτυξη. Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως έχει σημειωθεί το όνομα του 22χρονου Λορέντσο Κριζέτιγκ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπολόνια ως δανεικός από την Ίντερ, αλλά έχει λίγο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα