Νις - Μονπελιέ 1-0

Gazzetta team
Νις - Μονπελιέ 1-0

bet365

Η Νις επιβλήθηκε με 1-0 της Μονπελιέ και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την 3άδα.

Η Νις πήρε πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί της Μονπελιέ και βρίσκεται στο -2 από την πρώτη 3άδα. Το ματς ήταν ανοιχτό από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους αν πληρώνουν την αστοχία τους και τους νισουά να παίρνουν τους βαθμούς χάρη στο γκολ του Μποσκάλι.

Οι παίκτες του Κουρμπίς μπήκαν καλύτερα, με τον Νινγκά να χάνει την πρώτη ευκαιρία, όταν στο 9' έστειλε την μπάλα πάνω στον Καρντινάλ, πριν ο Μπουντεμπούζ στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με απευθείας κόρνερ στο 16'! Ο τελευταίος ήταν ο κινητήριος μοχλός της Μονπελιέ, που δεν κατάφερε να βρει το γρήγορο γκολ, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν στη συνέχεια και να απειλούν για πρώτη φορά με τον Μπεν Αρφά από μακριά στο 17'. Το γκολ ήρθε στο 31', όταν ο Πιονιέ αρχικά έβγαλε το σουτ του Κοζιέλο, όμως ο Μποσκάλι πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0! Στο 38' οι μονπελιερέ βρέθηκαν μία ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Χίλτον δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Καρντινάλ, με το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν λιγότερες. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό, ο Μπουντεμπούζ ήταν καλά κλεισμένος, ενώ οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο και απείλησαν στην αντεπίθεση. Στο 57' χάθηκε η πρώτη ευκαιρία για τη Νις με την κεφαλιά του Μπες, ενώ στο 69' η Μονπελιέ έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Ρουσιγιόν πέρασε και τον Καρντινάλ, όμως ο Μπες έσωσε στην γραμμή, με τον γκολκίπερ της Νις να προλαβαίνει τον Νινγκά την τελευταία στιγμή! Στο 73' ο τελευταίος απείλησε ξανά, ενώ η τελευταία ευκαιρία χάθηκε στο 82', όταν το σουτ του Σερί πέρασε λίγο άουτ, για να μείνει το 1-0 μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα