«Ντρίμπλα» Κάδιθ σε Ρεάλ

«Ντρίμπλα» Κάδιθ σε Ρεάλ

Γιώργος Καραμάνος
«Ντρίμπλα» Κάδιθ σε Ρεάλ

bet365

Η Κάδιθ καθυστερεί την εκδίκαση της νέας προσφυγής των Μαδριλένων για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και εκείνοι κοιτάζουν προς τα πολιτικά δικαστήρια.

Οι μπελάδες της Ρεάλ αναφορικά με τον αποκλεισμό στα χαρτιά από το Κόπα ντελ Ρέι δεν φαίνεται να τελειώνουν ποτέ. Πρόκειται για την λανθασμένη παρουσία του τιμωρημένου Τσερίσεβ στο πρώτο ματς με την Κάδιθ, που σήμανε και το πρόωρο τέλος της φετινής παρουσίας των Μαδριλένων στη διοργάνωση. Εκτοτε αναζητούν δικαίωση, αλλά δεν την βρήκαν ούτε με την έφεση που κατέθεσαν και τώρα έχουν προσφύγει στο Ανώτερο Αθλητικό Δικαστήριο της Ισπανίας.

Η υπόθεση έχει προγραμματιστεί να δικαστεί στις 28 Δεκεμβρίου, αλλά φαίνεται ότι η Κάδιθ προσπαθεί να το αποφύγει και να κρατήσει για τον εαυτό της το εισιτήριο για τους «16». Η ομάδα της Segunda Division όφειλε την Παρασκευή να καταθέσει τα δικά της έγγραφα για την υπόθεση, αλλά δεν το έκανε, όπως δεν το έκανε ούτε η Ισπανική Ομοσπονδία.

Τι σημαίνει αυτό; ότι εάν δεν το κάνουν μέχρι τις 23 του μήνα, τότε δεν μπορεί να δικαστεί το θέμα. Κατά συνέπεια η Ρεάλ θα μπει σε ένα τούνελ αναβολών και καθυστερήσεων και θα αναγκαστεί να επιλέξει για το εάν θα παραιτηθεί του θέματος ή εάν θα το πάει στα άκρα. Ποια είναι τα άκρα; Η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, κάτι που όμως απαγορεύεται από το ποδοσφαιρικό καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Σε πρώτη φάση πάντως η Κάδιθ που εννοείται ότι δεν θέλει να χάσει την πρόκριση, την Παρασκευή κληρώθηκε ήδη να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Θέλτα!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα