Εκτός και ο Μπαργκάν για Καλλονή

Εκτός και ο Μπαργκάν για Καλλονή

Εκτός και ο Μπαργκάν για Καλλονή

Ένας ακόμα... πονοκέφαλος για τον Θαλή Θεοδωρίδη ενόψει Ολυμπιακού, αφού εκτός έμεινε και ο Μπαργκάν λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Γιορέντε, Κεϊτά, Μανούσος, Τσαμπούρης οι άλλοι απόντες, μέσα ο Βαλιός.

Μία προπόνηση στους Λάμπου Μύλους περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής. Με αυτή, η ομάδα της Μυτιλήνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (19/12 19:30). Ενόψει αυτού ο Θαλής Θεοδωρίδης απέκτησε έναν ακόμα... πονοκέφαλο.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Λέσβου είδε τον Κενάν Μπαργκάν να μην ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το ματς του Κυπέλλου με τον Κισσαμικό για να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Οι υπόλοιποι που θα χάσουν το ματς με τους Πειραιώτες είναι οι Πολ Κεϊτά, Γιώργος Μανούσος, Σάββας Τσαμπούρης, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους, και φυσικά ο Ραούλ Γιορέντε, που χειρουργήθηκε στην Αθήνα. Αντίθετα, ο Στρατής Βαλιός ξεπέρασε τον τραυματισμό του, έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και είναι στην αποστολή.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Δαύκος, Μαλλής, Σπυρόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Κρολ, Ουνγιαλίδης, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Ξύδας, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Μπουρούς. Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ενημέρωσε για τον τρόπο της διάθεσης των εισιτηρίων ανήμερα του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι η είσοδος τους στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για τον αγώνα Καλλονή-Ολυμπιακός το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 19.30 το βράδυ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής Superleague ΟΠΑΠ 2015-2016 θα γίνεται ως εξής:

Κεντρική είσοδος

Για κατόχους μεμονωμένων εισιτηρίων και διαρκείας (ΤΜΗΜΑ 1 και ΤΜΗΜΑ 2).

ΕΙΣΟΔΟΣ 3

Για κατόχους διαρκείας (VIP), μεμονωμένων εισιτηρίων και προσκλήσεις (VIP) και για δημοσιογράφους.

ΕΙΣΟΔΟΣ 5

Για κατόχους διαρκείας (ΤΜΗΜΑ 4), προσκλήσεις (ΤΜΗΜΑ 4) και μεμονωμένων εισιτηρίων (ΤΜΗΜΑ 4, ΤΜΗΜΑ 5).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

- Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Θυμίζουμε πως στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης λειτουργεί σύστημα εποπτείας με κάμερες για την πρόληψη φαινομένων βίας.

Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.

Best of internet