Οταν ο Χρήστος και ο Ντιέγκο μοίραζαν τη «σχεδία» (vid)

Οταν ο Χρήστος και ο Ντιέγκο μοίραζαν τη «σχεδία» (vid)

Gazzetta team
Οταν ο Χρήστος και ο Ντιέγκο μοίραζαν τη «σχεδία» (vid)

bet365

Οι Χρήστος Αραβίδης και Ντιέγκο Μπουονανότε πρωταγωνιστούν στο σποτ της ΑΕΚ για το φιλικό με την εθνική Αστέγων, στις 29/12 στο ΟΑΚΑ.

Το μήνυμα της ΑΕΚ είναι το ακόλουθο.

«Τι είναι η «σχεδία»; Είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου, το οποίο δεν πωλείται στα συνήθη σημεία διάθεσης Τύπου, αλλά αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από διαπιστευμένους πωλητές. Οι πωλητές προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες: άστεγοι, άνεργοι και γενικώς άνθρωποι που αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Είναι το περιοδικό – σύμβολο και για την Εθνική ομάδα των Αστέγων, η οποία κατέκτησε το «INSP Trophy», αλλά και το Κύπελλο «Fair Play» («Ευ Αγωνίζεσθαι») στο 13ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων και που μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής θα αντιμετωπίσει στις 29 Δεκεμβρίου στις πέντε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ σε ένα φιλικό παιχνίδι, που θα αναδείξει νικητή τον αγώνα κατά της φτώχειας αλλά και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Ο Χρήστος Αραβίδης και ο Ντιέγκο Μπουονανότε φόρεσαν τα γιλέκα των αστέγων, που -εκτός από… ποδόσφαιρο-, μοιράζουν το περιοδικό «σχεδία», βγήκαν στο δρόμο με το περιοδικό στο χέρι, έπαιξαν μπάλα με τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας Αστέγων και συμμετείχαν στα γυρίσματα του σποτ για το φιλικό ανθρωπιάς και αλληλεγγύης της 29ης Δεκεμβρίου. Του απολαυστικού σποτ που μπορείτε πλέον να δείτε και αποτελεί κάλεσμα για μαζική παρουσία στο ΟΑΚΑ. Ένα video – παραγωγή της DreamMaster Production.

Είναι ένα φιλικό με ελεύθερη είσοδο, εντελώς διαφορετικό από τα άλλα και από το οποίο δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς. Είναι ένα φιλικό συμπαράστασης και όχι ελεημοσύνης απέναντι σε εκείνους που καθημερινά δίνουν τη μάχη της επιβίωσης.

Με μία μπάλα στα πόδια! Γιατί πολύ απλά... μία μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο!
Το πιστεύουμε…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα