Έχει ήδη αποφασίσει ο Γκουαρντιόλα

Έχει ήδη αποφασίσει ο Γκουαρντιόλα

Κώστας Ζάλιαρης
Έχει ήδη αποφασίσει ο Γκουαρντιόλα

bet365

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα γνωστοποίησε ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτα άλλο να συζητηθεί ανάμεσα σ' εκείνον και τη Μπάγερν Μονάχου, αφού έχει πάρει την απόφασή του για το μέλλον του...
Ο Ισπανός προπονητής ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τους Βαυαρούς το προσεχές καλοκαίρι και κατά πάσα πιθανότητα, θ' αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.
Οι ανακοινώσεις έχουν πάρει αναβολή για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός από το αγωνιστικό κομμάτι και τα πάντα θα γίνουν γνωστά μετά και το τελευταίο ματς της ομάδας για το 2015, απέναντι στο Αννόβερο.
«Ο Κάλε (Ρουμενίγκε) γνωρίζει τα πάντα και το έχω πει τι θα γίνει... Προς το παρόν επικεντρώνομαι αποκλειστικά στο παιχνίδι μας και μετά το τελευταίο ματς με το Αννόβερο θα μαθευτούν όλα» είπε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Γκουαρντιόλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα