Καρέλης: «Θέλω περισσότερα βραβεία»

Gazzetta team
Καρέλης: «Θέλω περισσότερα βραβεία»

bet365

Χαρούμενος για το βραβείο του MVP στο παιχνίδι με τον Αστέρα και έτοιμος να δουλέψει πιο σκληρά για να κερδίσει κι άλλα, παρουσιάστηκε ο Νίκος Καρέλης.

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και η ασίστ που έδωσε στον Νίκο Λατσά για το δεύτερο γκολ, χάρισαν στον Νίκο Καρέλη τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης.

Το βραβείο του το παρέλαβε την Παρασκευή και δήλωσε: «Έχω πάρει το βραβείο του καλύτερου γκολ, όχι όμως αυτό του πολυτιμότερου παίκτη και είμαι χαρούμενος που πήρα αυτό το βραβείο. Αυτό βγήκε από την προσπάθεια όλων των παιδιών, αλλά επειδή σκόραρα το ένα γκολ πήρα και αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα που πήρα αυτό το βραβείο».

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου σε περίπτωση σου υπάρξει κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση της Μπέρμιγχαμ με την Κάρντιφ για την Championship της Αγγλίας.

Αναφορικά με την ασίστ που έδωσε, δήλωσε: «Και η ασίστ είναι πολύ σημαντική και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα θέλω να δουλέψω ακόμα περισσότερα για να πάρω περισσότερα βραβεία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα