Υψηλή τεχνική και στην προπόνηση ο Ομάρ

Υψηλή τεχνική και στην προπόνηση ο Ομάρ

Δημήτρης Τομαράς
Υψηλή τεχνική και στην προπόνηση ο Ομάρ

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αρκετές φορές στον Ρέντη δείχνει την υψηλή του τεχνική κατάρτιση, αποσπώντας τα εύσημα από τους συμπαίκτες του και τον Μάρκο Σίλβα.
Τα εσωτερικά διπλά του Ολυμπιακού πάντα επιφυλλάσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Μία εξαιρετική ενέργεια, ένα καταπληκτικό φάουλ ή ένα πανέμορφο γκολ.
Κάποιες στιγμές ξεχωρίζουν για την τεχνική τους και αμυντικοί, όπως ο Ομάρ. Σε ένα από τα εσωτερικά διτέρματα της τρέχουσας εβδομάδας ο Νορβηγός άσος είχε τοποθετηθεί στην δεξιά πλευρά, όπως συνήθως.
Σε κάποια στιγμή ενώ έβγαινε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για να σκοράρει ο Ερνάνι ο Ομάρ... τσίμπησε την μπάλα έχοντας στρίψει το σώμα του, την... κόλλησε στο δεξί του πόδι και την έφερε μπροστά του για να αλλάξει πορεία και να αφήσει... άγαλμα δύο αντιπάλους του και να φύγει μπροστά για να βγάλει επίθεση. Φυσικά γι' αυτήν του την ενέργεια -που δεν είναι και η πρώτη στον Ρέντη- απέσπασε τα εύσημα από τον Μάρκο Σίλβα και τους συμπαίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα