Εγκρίθηκαν τα 20 εκατ. ευρώ για την «Αγιά Σοφιά»

Εγκρίθηκαν τα 20 εκατ. ευρώ για την «Αγιά Σοφιά»

Gazzetta team
Εγκρίθηκαν τα 20 εκατ. ευρώ για την «Αγιά Σοφιά»

bet365

Ο προϋπολογισμός του 2016, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και το κονδύλι για το γήπεδο της ΑΕΚ, υπερψηφίστηκε από το περιφερειακό συμβούλιο.

Η Περιφέρεια Αττικής είχε συμπεριλάβει το κονδύλι στον προϋπολογισμό του 2016 και αυτό που απέμενε ήταν να εγκριθεί αυτός από το περιφερειακό συμβούλιο. Οπως και έγινε δηλαδή, με την Ρένα Δούρου -η οποία παρουσίασε το πρόγραμμα του 2016 το οποίο προβλέπει 863 έργα ύψους 924 εκατ. ευρώ- να τονίζει ότι «ο προϋπολογισμός του 2016 είναι αναπτυξιακός, κοινωνικός, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και στα έργα υποδομής» ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, είπε τα ακόλουθα στην τοπεθέτηση του.

«Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ανάπτυξη. Ανάπτυξη με ταχείς ρυθμούς, άρα απαίτηση αποτελεσματικότητας, ανάπτυξη με αξιοπιστία και βιωσιμότητα, άρα απαίτηση πλήρους διαφάνειας και πρώτα απ’ όλα ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο, δηλαδή εστίαση στη στρατηγική για την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων που συσσωρεύονται ιδιαίτερα στις πιο αδικημένες περιοχές της Αττικής και φυσικά με νέες θέσεις αξιοπρεπούς εργασίας.

Ο προηγούμενος χρόνος υπήρξε γόνιμος γιατί επιτεύχθηκε η αναδιοργάνωση πολλών κρίσιμων εσωτερικών λειτουργιών της Περιφέρειας Αττικής, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για αποτελεσματικότητα και πλήρη διαφάνεια. Υπήρξε γόνιμος επίσης, γιατί προωθήθηκε μία εκτεταμένη συνεργασία με τους Δήμους και τους παραγωγικούς Φορείς της Περιφέρειας Αττικής. Έτσι δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε τη νέα χρονιά στο πιο κρίσιμο στάδιο. Αυτό της υλοποίησης. Η υλοποίηση του προϋπολογισμού οφείλει να είναι μέλημα όλων μας. Αναλαμβάνουμε ως Διοίκηση την ευθύνη να συνθέσουμε όλες τις προτάσεις που θα ακουστούν εδώ σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα