Ο σπεσιαλίστας Ντουρμάζ!

Ο σπεσιαλίστας Ντουρμάζ!

Δημήτρης Τομαράς
Ο σπεσιαλίστας Ντουρμάζ!

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δείχνει τακτικά (και) στον Ρέντη το... φαρμακερό του πόδι από τις στημένες φάσεις και κυρίως από φάουλ. Οι... διαγωνισμοί με τον Κώστα Φορτούνη.

Τόσο ο Σουηδός όσο και ο Φορτούνης είναι δύο παίκτες που παθιάζονται πολύ με το επάγγελμά τους. Που τους χάνεις που τους βρίσκεις θα κοιτάζουν την δουλειά τους και τις προπονήσεις τους και το πως θα βελτιώνονται.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο στοιχείο. Ο Ντουρμάζ με τον Έλληνα άσο αρκετές φορές στον Ρέντη κάνουν... διαγωνισμούς για το ποιός θα χτυπάει τα καλύτερα φάουλ και κόρνερ. Ο Ντουρμάζ πολλές φορές δείχνει το πόσο σπεσιαλίστας είναι, κερδίζοντας αρκετούς διαγωνισμούς που γίνονται μετά το πέρας του προπονητικού προγράμματος. Ειδικά στα φάουλ έχει απίστευτα... χτυπήματα, αφήνοντας τους περισσότερους με το στόμα ανοιχτό... Ο πιο δυνατός του αντίπαλος πάντως είναι ο Φορτούνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα