Λάτσιο - Ουντινέζε 2-1

Gazzetta team
Λάτσιο - Ουντινέζε 2-1

bet365

Η Λάτσιο έκανε την ανατροπή, επιβλήθηκε με 2-1 της Ουντινέζε, πήρε την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Λάτσιο τα χρειάστηκε, όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή, να κερδίσει με 2-1 την Ουντινέζε και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι παίκτες του Πιόλι δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά.

Οι Ρωμαίοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία, όμως τους έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, ενώ τα προβλήματα στην άμυνα δε λένε με τίποτα να διορθωθούν. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τον Καντρέβα να απειλεί πρώτος τον 28χρονο Μέρετ, που ήταν στην εστία των φιλοξενούμενων, ενώ ο τελευταίος έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην προσπάθεια του Μάτρι. Οι παίκτες του Κολαντουόνο ήταν μεν επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Μπερίσα, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με το γκολ να έρχεται για την Ουντινέζε στο 67'. Και τι γκολ. Ο Πασκουάλε έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Κονέ έκανε κοντρόλ και εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση για το 0-1! Η νίκη, όμως, δεν έμελλε να έρθει για τους φιλοξενούμενους, που δεν κράτησαν και για πολύ το προβάδισμα. Στο 70' ο Μάτρι έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 79' ο Κατάλντι από κοντά και από εμφανή θέση οφσάιντ έκανε το τελικό 2-1. Η Λάτσιο, λοιπόν, θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους στην επανάληψη του περσινού τελικού στα προημιτελικά σε μονό αγώνα στο Τορίνο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα