Τούντορ: «Ο Σαββίδης θα αποφασίσει»

Gazzetta team
Τούντορ: «Ο Σαββίδης θα αποφασίσει»

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε για την παρουσία των νεαρών παικτών, για τις μεταγραφές, αλλά και για την επιδημία που ξέσπασε στον ΠΑΟΚ με τις θλάσεις.

Ο Κροάτης τεχνικός αρχικά είπε τα εξής: «Είδα ενδιαφέρονται πράγματα σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε κανείς».

Για τις ευκαιρίες που έδωσε: «Έχει να κάνει με το γεγονός ότι είχαμε ήδη προκριθεί, δεν ήθελα να επιβαρύνω τους παίκτες της Κυριακής, δεν ήθελα να πάρω ρίσκα. Θέλω να κερδίσουμε το ματς της Κυριακής».

Για το θέμα των μεταγραφών και αν τον απασχολεί ιδιαιτέρως: «Ξέρω ότι είναι ένα θέμα που απασχολεί τα media, είναι ένα ξεκάθαρο θέμα για εμάς, δεν ξεφεύγει από τους μέσους όρους τραυματισμών. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να βελτιώνεται ο καθένας από εμάς στην δουλειά του, συμβαίνει κάθε Κυριακή σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης, είναι χιλιάδες λεπτομέρειες που πρέπει να έχουμε την προσοχή μας, εμείς και ο ποδοσφαιριστής αλλά όλα αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα...».

Για τις μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου: «Μιλάμε σε καθημερινή βάση, γίνονται πολλές συζητήσεις όλα εξαρτώνται από τον Σαββίδη που έχει την τελική ευθύνη. Όλα θα κινηθούν όπως εκείνος θα αποφασίσει...».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα