Απολογήθηκε ο Παλότα, «άστραψε» η Curva

Απολογήθηκε ο Παλότα, «άστραψε» η Curva

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Απολογήθηκε ο Παλότα, «άστραψε» η Curva

bet365

Ο πρόεδρος Τζέιμς Παλότα ζήτησε «συγγνώμη» από τους οπαδούς της Ρόμα για τον αποκλεισμό από την Σπέτσια ενώ οι ultras καλούν άπαντες σε αποχή από το γήπεδο.

Η κατάσταση στους Τζαλορόσι είναι χειρότερη από ποτέ την τελευταία πενταετία, όταν και άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς με την αποχώρηση της οικογένειας Σένσι. Τα ιταλικά ΜΜΕ πιστεύουν ότι ο Ρούντι Γκαρσία είναι πολύ κοντά στην απόλυση αλλά ο Παλότα δεν έχει αποφασίσει ακόμη κάτι τέτοιο. Αποφάσισε, όμως, να απολογηθεί στους οπαδούς για αυτό που έζησαν στον αγώνα με την Σπέτσια.

«Εκ μέρους μου αλλά και εκ μέρους της Ρόμα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς. Συγχαρητήρια στην Σπέτσια», ήταν το προεδρικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού των Τζαλορόσι στο twitter.

Αυτό, πάντως, μάλλον δεν λέει και πολλά στην Curva Sud, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για να καλέσει τους πάντες σε αποχή και άφησε αιχμές και κατά του Βάλτερ Σαμπατίνι, περιγράφοντας τον σαν οπαδό της... Λάτσιο, στην οποία είχε δουλέψει στο παρελθόν.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Σαμπντόρια με τη Μίλαν.

«Καμία ενέργεια μετά τη νέα εμφάνιση... di merda. Ο Παλότα πήρε τα 20 εκατ. ευρώ από το Champions League και εξαφανίστηκε. Ο αθλητικός διευθυντής μας είναι συγκεντρωμένος στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) ματς της ομάδας της καρδιάς του. Οι ποδοσφαιριστές ως συνήθως θα πάρουν τις πλούσιες απολαβές τους, όπως και ο προπονητής. Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, για τον αγώνα Ρόμα-Τζένοα, η Curva Sud καλεί όλους τους οπαδούς να παραμείνουν σπίτι τους. Πλήρης αδιαφορία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χάσεις στο γήπεδο αλλά εσείς χάσατε χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς μάχη, χωρίς ιδρώτα, χωρίς αγάπη. Εξαφανιστείτε από μπροστά μας. Είστε όλοι ένοχοι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα