Ο Μουσλίμοβιτς πάει Κατάρ!

Ο Μουσλίμοβιτς πάει Κατάρ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Μουσλίμοβιτς πάει Κατάρ!

bet365

Αν δεν το γνωρίζετε, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στα 35 του συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο. Μάλιστα είναι ένα βήμα από το τελευταίο (πλουσιοπάροχο) συμβόλαιο του.

Ο αγαπημένος των φίλων του ΠΑΟΚ βρήκε το περασμένο καλοκαίρι την ΝΚ Ζαβρτς, ομάδα στην πρώτη κατηγορία της Σλοβενίας, συνεχίζοντας εκεί την καριέρα του. Σύμφωνα με σλοβενικές ιστοσελίδες έχει πρόταση από ομάδα του Κατάρ και πολύ δύσκολα θα πει «όχι» στα πετροδόλαρα και το τελευταίο, ίσως, πλουσιοπάροχο συμβόλαιο της καριέρα του.

Μάλιστα, η Ζαβρτς κινδυνεύει να χάσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τον Άλμπερτ Ριέρα, που πήγε στην Σλοβενία τον Σεπτέμβριο για μόλις 2.000 ευρώ το μήνα. Ο Ισπανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού φέρεται να έχει προτάσεις από την Τουρκία και από την Κίνα.

Στην Ζαβρτς έχουν ενημερωθεί για τις κινήσεις και των δύο ποδοσφαιριστών και όπως τονίζουν στις πρώτες δύο εβδομάδες του Ιανουαρίου θα έχουν ξεκαθαρίσει τα θέματα τους.

Εως και 100 ευρώ bonus σου προσφέρει η Vistabet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Λάτσιο με την Ουντινέζε για το Κόπα Ιταλία.

Ο Μουσλίμοβιτς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος Σλοβενίας αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά αυτό δεν θα αποδειχθεί εμπόδιο στη μετακίνηση του στο Κατάρ.

Με την ΝΚ Ζαβρτς αγωνίστηκε σε 10 ματς πρωταθλήματος, μέτρησε μόλις 342 λεπτά παρουσίας στο γήπεδο, σκοράροντας μόλις ένα γκολ, με το οποίο πάντως η ομάδα του κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την Ντομζάλε.

 

Τελευταία Νέα