Ροντρίγκες: «Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ»

Ροντρίγκες: «Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ροντρίγκες: «Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ»

bet365

O Γκάρι Ροντρίγκες, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, κέρδισε τον τίτλο του MVP από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Διαβάστε όσα είπε κατά την σημερινή βράβευσή του.

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, που τον ανέδειξε και πάλι ως τον πολυτιμότερο παίκτη της, ενώ έδειξε να ανυπομονεί από τώρα για το πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες:

Για ένα ακόμη βραβείο, που παίρνει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ ωραίο να κερδίζεις ένα τέτοιο βραβείο, νιώθω πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου κι είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που με ψήφισε και τους συμπαίκτες μου».

Για το αν περίμενε τόσα πολλά βραβεία, όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ:

«Όχι, δεν το περίμενα, όταν είχα πρωτοέρθει. Είναι πολύ ωραίο και θα προσπαθήσω κι άλλο στη συνέχεια να βελτιώνομαι, συνεχώς, και για μένα, αλλά και για την ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω και στη συνέχεια».

Για το αν πιστεύει ότι ο τραυματισμός του θα επηρεάσει την εξαιρετική του πορεία:

«Το μόνο, που έχω στο μυαλό μου είναι να αποθεραπευτώ γρήγορα, γιατί δεν είναι ένας μικρός τραυματισμός και είναι σε ένα σημείο, που θέλει προσοχή. Δεν με προβληματίζουν οι εμφανίσεις μου, όταν επιστρέψω, αλλά το διάστημα της απουσίας μου και το πόσο γρήγορα θα γυρίσω υγιής».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας κι από την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, μου αρέσει, που βρίσκομαι εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος κι είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή, που έκανα. Νιώθω καλά και σίγουρα ήταν η σωστή επιλογή».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας:

«Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα καλό διάστημα, έρχονται τα αποτελέσματα κι αισθανόμαστε καλύτερα. Οι εμφανίσεις είναι καλές, μπορεί να μην παίξαμε τόσο καλά στο τελευταίο παιχνίδι, δεν με απασχολεί το τι έφταιξε πριν, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα λάβει το βραβείο του για το Best Goal του μήνα, το Σάββατο (19.12).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα