Περισσότερο καιρό εκτός ο Ριμπερί...

Gazzetta team
Περισσότερο καιρό εκτός ο Ριμπερί...

bet365

Μεγαλύτερη φαίνεται πως είναι η ζημιά που έχει υποστεί ο Φρανκ Ριμπερί, με το ιατρικό επιτελείο να έρχεται σύμφωνα με δημοσίευμα σε νέα ρήξη με τον Γκουαρδιόλα.

Μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι τα νέα για τον Φρανκ Ριμπερί στην Μπάγερν. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο μυικός τραυματισμός που έχει υποστεί θα τον αφήσει εκτός δράσης για περισσότερο καιρό απ' όσο υπολογιζόταν αρχικά. Συγκεκριμένα, δεδομένα θα μείνει εκτός για 2 μήνες και βλέπουμε.

Η κατάσταση του θα επανεξεταστεί εκ νέου τον Ιανουάριο στη μίνι προετοιμασία της Μπάγερν και έπειτα θα φανεί αν ο Γκουαρδιόλα θα τον έχει στη διάθεσή του και για τα παιχνίδια με την Γιουβέντους.

Μάλιστα, δημοσίευμα του «kicker», θέλει τον Ισπανό τεχνικό να ήρθε εκ νέου σε ρήξη με το ιατρικό επιτελείο. Ο λόγος, φυσικά το θέμα που έχει προκύψει με τον Ριμπερί και την επιστροφή του σε αγωνιστική δράση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα