Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ 0-2

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ 0-2

bet365

Η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε με 2-0 της Άουγκσμπουργκ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στους «8» και η Μπόχουμ (2-0 το Μόναχο 1860).

Η Ντόρτμουντ έφυγε με νίκη 2-0 από το Άουγκσμπουργκ και πήρε δίκαια την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Βεστφαλοί ήταν πιο επιθετικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Το αποτέλεσμα ήταν οι φάσεις να είναι ελάχιστες.

Η πρώτη ήρθε στο 35' με τον Μπομπαντίγια για τους Βαυαρούς, ενώ στο 40' ο Χιτς έσωσε την Άουγκσμπουργκ στην προσπάθεια του Ομπαμεγιάνγκ, για να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν καλύτερα, με τους Κάστρο (47') και Ράμος (50') να χάνουν τις πρώτες ευκαιρίες. Στο 58' ο Μπομπαντίγια έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Μπούρκι να σώζει, πριν ο Ομπαμεγιάνγκ κάνει το 0-1 στο 61'. Τα πάντα τελείωσαν λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Μχιταριάν με ωραίο σουτ έκανε το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι μέχρι το τέλος, είχαν τον έλεγχο, με τον Μχιταριάν να χάνει απίθανη ευκαιρία στο 72' και τον Γι να μην μπορεί να νικήσει τον Μπούρκι στο 85', για να μείνει το 0-2 μέχρι το τέλος.

Πρόκριση και για Μπόχουμ
Ήταν η τέταρτη φορά που το Μόναχο 1860 αντιμετώπισε την Μπόχουμ για το Κύπελλο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη και την πρόκριση. Οι παίκτες του Φέρμπεεκ μπήκαν πολύ δυνατά και έχασαν την πρώτη ευκαιρία με τον Μλάπα στο 3'. Οι Βαυαροί ισορρόπησαν γρήγορα, απείλησαν με τη σειρά τους, όμως ήδη στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-2. Στο 39' ο Χάμπερερ με ωραίο σουτ έκανε το 0-1, ενώ στο 44' μετά από φάουλ του Τερατσίνο, ο Χόογκλαντ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε και το 0-2! Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν χώρο και να απειλούν στην αντεπίθεση. Η αλήθεια είναι εκείνη που πλησίασε περισσότερο στο γκολ ήταν η Μπόχουμ, με τα Λιοντάρια να πιέζουν πολύ στο τέλος, όμως το 0-2 να παραμένει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα