«Γιούχα» και ειρωνεία για τον Παππά!

Δημήτρης Τομαράς
«Γιούχα» και ειρωνεία για τον Παππά!

bet365

«Κόκκινο πανί» για τους οπαδούς του Απόλλωνα ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς, ο οποίος τα άκουσε για τα καλά εντός κι εκτός γηπέδου στην Ριζούπολη!

Οι οπαδοί του Απόλλωνα Αθηνών «έβραζαν» με τον διαιτητή Παππά, από τον οποίο είχαν πολλά παράπονα μετά την ήττα της ομάδας τους από τον Ολυμπιακό στην Ριζούπολη. Το δεύτερο γκολ του Φουστέρ ήταν εκείνο που τους ξεσήκωσε για τα καλά.

Αφού φώναξαν ειρωνικά το όνομά του κατά την διάρκεια του αγώνα με αφορμή άλλα σφυρίγματα (σ.σ. τουλάχιστον δύο φορές έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα για τα συνθήματα και τις αντιδράσεις από την εξέδρα), μετά την λήξη τον περίμεναν έξω από το γήπεδο για να του... τα πουν κι από κοντά!

Περίπου 30 άτομα συγκεντρώθηκαν για να «κράξουν» τον διαιτητή, ρίχνοντάς του αρκετά... γαλλικά και αποδοκιμάζοντας έντονα την ώρα που έφευγε από την Ριζούπολη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα