Γκαρσία: «Μέχρι τέλους...»

Γκαρσία: «Μέχρι τέλους...»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Γκαρσία: «Μέχρι τέλους...»

bet365

Ο Ρούντι Γκαρσία δυσκολευόταν να εξηγήσει αυτό που συμβαίνει στη Ρόμα μετά τον αποκλεισμό από την Σπέτσια αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση παραίτησης.

Οι Τζαλορόσι πάνε από το κακό στο χειρότερο και ο αποκλεισμός στο Coppa Italia από ομάδα της Serie B είναι το αποκορύφωμα... Ο Γάλλος είναι πλέον persona non grata για τους τιφόζι και τα ΜΜΕ της Ρώμης αλλά ο ίδιος δεν δείχνει να πτοείται, αν και δεν μπορεί να εξηγήσει όλα αυτά που γίνονται.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τίποτα... Είναι φανερό ότι κάποιοι έχουν χάσει την αυτοπεποίθηση τους, δεν είναι φυσιολογικό να μην παίρνεις ρίσκο και να κάνει πάσες μόνο παράλληλα ή πίσω... Δεν είναι φυσιολογικό να μην σκοράρουμε στην Σπέτσια σε 120 λεπτά και να πάμε στα πέναλτι. Μπορώ να πω ότι έχουμε τρία σερί ματς (ΜΠΑΤΕ, Νάπολι, Σπέτσια) χωρίς να δεχθούμε γκολ αλλά έχουμε χάσει την ισορροπία μας και δεν σκοράρουμε πλέον. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό με την ομάδα που παρατάξαμε σήμερα, είναι πραγματική αποτυχία. Θα πρέπει, όμως, να μείνουμε δυνατοί και τώρα χρειάζεται χαρακτήρας, υπερηφάνεια, να αποδείξουμε ότι μπορούμε καλύτερα», είπε αρχικά ο Γκαρσία, ο οποίος πανηγύρισε τελευταία φορά στις 8 Νοεμβρίου, στο 2-0 επί της Λάτσιο.

«Θα πρέπει να ξαναβρούμε το πνεύμα που είχαμε μέχρι και το ντέρμπι. Αυτό το αρνητικό σερί θα πρέπει να σταματήσει την Κυριακή. Το ματς με την Τζένοα είναι καθοριστικό, χρειαζόμαστε τη νίκη και θα συγκεντρωθώ στο πώς θα φτάσει η ομάδα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε αυτό το παιχνίδι. Θα μιλήσω στους ποδοσφαιριστές αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει άλλοθι για αυτό που έγινε σήμερα. Δεν ξέρω, ίσως δεν έχουν καταλάβει όλοι ότι η Ρόμα είναι μια σημαντική ομάδα και είναι υποχρεωμένη να νικάει μια ομάδα της Serie B εντός έδρας. Η Σπέτσια είχε αυτοπεποίθηση όσο περνούσε η ώρα επειδή εμείς της το επιτρέψαμε».

Οσο για το ενδεχόμενο παραίτησης; Το απέκλεισε ορθά-κοφτά μετά την σχετική ερώτηση.

«Δεν θα παραιτηθώ. Θα μείνω και θα παλέψω μέχρι θανάτου».

 

SERIE A Τελευταία Νέα