Φιορεντίνα - Κάρπι 0-1

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Κάρπι 0-1

bet365

Μετά την Ρόμα, και η Φιορεντίνα έμεινε εκτός των «8» στο Coppa Italia ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την Κάρπι (0-1).

Η Κάρπι επικράτησε της 2ης στην Serie A, Φιορεντίνα, χάρη σε γκολ του Ντι Γκαούντιο στο δεύτερο μέρος και θα παίξει στα προημιτελικά της διοργάνωσης με μία εκ των Σαμπντόρια - Μίλαν που κοντράρονται την Πέμπτη (17/12) στο Marassi.

Ο Μπερναρντέσκι είχε την πρώτη καλή στιγμή για τους Βιόλα και ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων, Μπρκιτς, χρειάστηκε να σώσει τον Γκαλιόλο από αυτογκόλ μετά το σουτ του Κάλινιτς. Το σουτ του Ματίας Βεσίνο κοντραρίστηκε για να έχει στη συνέχεια φάσεις και η Κάρπι με τους Ντι Γκαούντιο και Μποριέλο πριν ο Γκαλιόλο στείλει την μπάλα στο δοκάρι (21'). Δοκάρι είχε και η Φιορεντίνα στο 45' με το βολέ του Μπαντέλι να πηγαίνει στο οριζόντιο ύστερα από απομάκρυνση της άμυνας της Κάρπι σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μπερναρντέσκι είχε φάουλ άουτ και στο 76' ο Ντι Γκαούντιο με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ στη γωνία του Σέπε λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον Ιλιτσιτς να βλέπει το φάουλ του να κοντράρεται, τον Μάρκος Αλόνσο με σουτ να μην κάνει τη ζημιά και τον Αστόρι να σουτάρει άουτ. Στο φινάλε, Γκονσάλο Ροδρίγες και Τζέρι Μπακόγκου αποβλήθηκαν μετά από κοκορομαχία.

Φιορεντίνα (Πάουλο Σόουζα): Σέπε, Τόμοβιτς, Ροδρίγες, Αστόρι, Ρέμπιτς (46' Ιλιτσιτς), Βεσίνο (79' Ρόσι), Μπαντέλι, Μπερναρντέσκι, Πασκουάλ (55' Αλόνσο), Κάλινιτς, Μπαμπακάρ.

Κάρπι (Φαμπρίτσιο Καστόρι): Μπρκιτς, Τζακάρντο, Ρομανιόλι, Γκαλιόλο (83' Σπόλι), Γκαμπριέλ Σίλβα (74' Κόφι), Λετίτσια, Μαρόνε, Λόλο, Ντι Γκαούντιο, Μάτος, Μποριέλο (66' Μπακόγκου).

 

SERIE A Τελευταία Νέα