Παναιγιάλειος - Πλατανιάς 1-0

Φώτης Καρακούσης
Παναιγιάλειος - Πλατανιάς 1-0

bet365

Ο Πλατανιάς έχασε από τον Παναιγιάλειο (1-0), αλλά προκρίθηκε λόγω της ήττας του Απόλλωνα από τον Ολυμπιακό και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Με τον Ολυμπιακό να παίζει με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη, ο Πλατανιάς αισθανόταν σίγουρος για την πρόκριση, καθώς του έφτανε ακόμα και ήττα στο Αίγιο από τον ήδη αποκλεισμένο Παναιγαιάλειο. Οι Κρητικοί κάνοντας περισσότερο αγγαρεία έχασαν από τους «ασπρόμαυρους» με 1-0, αλλά από την στιγμή που οι Πειραιώτες νίκησαν έστω και δύσκολα στην Ριζούπολη, πήραν το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου.

Και το πήραν μετά από ένα κάκιστο συνολικά και για τις δύο ομάδες παιχνίδι, χωρίς φάσεις εκτός του μοναδικού γκολ που πέτυχε με δυνατό σουτ ο Ζουνίνιο. Οι γηπεδούχοι έμειναν ικανοποιημένοι γιατί μπόρεσαν να νικήσουν μια ομάδα που βρίσκεται μια κατηγορία πάνω, κάτι που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά, ενώ και οι φιλοξενούμενοι στέκονται στην πρόκριση και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί καν να ιδρώσουν.

Μόνο το γκολ στο πρώτο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο μέρος. Ένα πρώτο μέρος που αν δεν είχε και το μοναδικό γκολ της συνάντησης, κανείς δεν θα το θυμόταν, καθώς δεν υπήρξε η παραμικρή φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στο 42' όμως και ενώ όλα έδειχναν πως πηγαίναμε σβηστά στο 0-0, ο Ζουνίνιο μετά από κόρνερ και κακό διώξιμο των Κρητικών διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 1-0.

Τίποτα και στην επανάληψη εκτός του άγχους

Στο δεύτερο τα πράγματα αναφορικά με το θέαμα ήταν ακόμα χειρότερα. Το μόνο που άλλαξε σε σχέση με το πρώτο ήταν το άγχος που είχαν οι φιλοξενούμενοι βλέποντας τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει τον Ολυμπιακό και να χάνει ευκαιρίες για να προηγηθεί. Μόλις όμως ο Φουστέρ έκανε και το 2-1, τότε έφυγε εντελώς και το άγχος από τους παίκτες της ομάδας των Χανίων που ναι μεν έχασαν αλλά πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γ. Μαραντάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς (70' Γκουτσίδης), Πέρεθ, Γκοτσούλιας (46' Σπίνουλας), Λινάρδος, Σταμογιάννος, Φωτιάς, Ζουνίνιο (77' Ρέλλας), Κολόκας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Γκνιάτιτς (46' Στανισάβλιεβιτς), Μαχαμάτ (76' Ανγκούλο), Τσουράκης, Γκόμεζ, Τσιμότζι, Γουνδουλάκης, Ιτούα, Πάγκαλος, Σελίν, Αποστολόπουλος (46' Ντίνας).

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 7 (7-3)

2. Πλατανιάς 4 (5-3)

3. Απόλλων Σμύρνης 3 (5-6)

4. Παναιγιάλειος 3 (2-7)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα