Tο Gazzetta, η Λάτσιο, η Μπάρτσα και... τα άλλα παιδιά!

Gazzetta team
Tο Gazzetta, η Λάτσιο, η Μπάρτσα και... τα άλλα παιδιά!

bet365

To Gazzetta θα είναι εκεί! Καλεί κι όλους τους αναγνώστες του να δώσουν το παρών και να βοηθήσουν στo 4o Φιλανθρωπικό Τουρνουά L.G.F.C. Τα παιδιά μας έχουν ανάγκη! Ειδικά τέτοιες ημέρες...

Έχει γίνει πλέον θεσμός. Ένα όμορφο ραντεβού, πάντα λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και πάντα με στόχο την βοήθεια σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Παλιότερα ήταν το Άσυλο Ανιάτων. Πέρσι η μικρή Στέλλα. Φέτος η βοήθεια και η αγάπη όλων προορίζεται για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα (27ο χιλ. Λεωφ. Μαραθώνος, Οικισμός Νέος Βουτζάς (Είσοδος Α΄) Τηλ.Επικοινωνίας Τηλ: 22940-79240-1).

To 4o Φιλανθρωπικό Τουρνουά L.G.F.C. διεξάγεται την Κυριακή (20/12), στο SOCCERINO F.C. RENTI και η συμμετοχή θα είναι μεγάλη και σημαντική! Εκτός από την ποδοσφαιρική ομάδα του Gazzetta, παρών και στο φετινό προσκλητήριο των Lazialistas Greco F.C. Θα φωνάξουν οι Bayern Athens Club Crusaders 97, οι Manchester United Greek Supporters Club, οι Penya Barcelonista d'Atenes - Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας, οι Peña Madridista de Grecia, οιChelsea FC Hellenic Supporters, οι Greek Celtic Supporters Club, οι Hellenic Rangers Supporters, οι Liverpool F.C. - Official Supporters Club "GR Branch", οι Aston Villa Hellenic Supporters και ο Ατρόμητος Αιγάλεω!

Η είσοδος είναι 1ευρώ και το τουρνουά κάνει... σέντρα στις 10 το πρωί. Τονίζουμε και πάλι ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα το οποίο φιλοξενεί 40 παιδιά (10 του Δημοτικού, 22 του Γυμνασίου και του Λυκείου και 8 που έχουν τελειώσει το σχολείο). Παράλληλα το παιδικό χωριό χρειάζεται:

-Ρούχα

-Τρόφιμα

-Φάρμακα

-Ιματισμό

-Παιχνίδια

-Χρήματα.

Η προσφορά ειδικά όταν αφορά παιδιά είναι επιβεβλημένη από όλους. Ειδικά αυτές τις μέρες που η αγάπη είναι το μεγάλο ζητούμενο!

 

Τελευταία Νέα