Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-1

Αντώνης Σαούλης
Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-1

bet365

Ακόμα μία νίκη για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη ο οποίος πέρασε και από τις Σέρρες νικώντας με 1-0. Ο Ταξιάρχης Φούντας ο σκόρερ του αγώνα

Κίνητρο είχε μόνο μία ομάδα. Ο Αστέρας Τρίπολης όχι μόνο είχε «κλειδώσει» την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αλλά είχε εξασφαλίσει και την πρώτη θέση του ομίλου. Αντίθετα ο γηπεδούχος Πανσερραϊκός ήθελε μόνο τη νίκη και ταυτόχρονα αποτέλεσμα στο Κισσαμικός-Καλλονή.

Παρά το γεγονός όμως ότι ο Στάικος Βεργέτης κατέβασε τo... second unit ο Αστέρας Τρίπολης έκλεισε την β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με το απόλυτο. Οι Αρκάδες νίκησαν και στις Σέρρες με 1-0 με τον Ταξιάρχη Φούντα να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 35' (κεφαλιά μετά από σέντρα του Παντελιάδη) κι έκαναν το «3 στα 3».

Ο Πανσερραϊκός το πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει ακόμα και να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Θεοδωρόπουλο ο οποίος κράτησε το μηδέν. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε ρυθμός με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τον Αστέρα να κλείνει με τον καλύτερο τρόπο την δεύτερη φάση του Κυπέλλου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός, Κιόσε, Κουκόλης, Καψάλης, Ολίσε (69' Ρούτσης), Ανδρέου, Παπαστεργίου, Ραμίρεζ (62' Μπαλού), Πόποβιτς (Τσοχασβίλι), Αγγελούδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Τορμένα, Αλόκο, Μουκάμ, Ντουντού, Γουάτο (46' Τοσκάνης), Δημούτσος, Ντε Μπλάσις (46' Χαμντανί), Φούντας (80' Ζησόπουλος), Σκούρτης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα