Ζάκυνθος-Παναιτωλικός 1-0

Gazzetta team
Ζάκυνθος-Παναιτωλικός 1-0

bet365

Το κίνητρο το είχε μόνο η Ζάκυνθος! Νίκησε με 1-0 τους Αγρινιώτες αλλά έμεινε στην ισοβαθμία εκτός Κυπέλλου. Από την άλλη ο Παναιτωλικός ηττήθηκε και στο 3ο ματς και αποχαιρετίσε... ντροπιασμένος την διοργάνωση!

Νικήτρια, αλλά χωρίς την πρόκριση, ήταν η Ζάκυνθος στο παιχνίδι της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Και αυτό γιατί μπορεί οι νησιώτες να επικράτησαν 1-0, αλλά ήθελαν ακόμη ένα γκολ για να εκμεταλλευτούν την ήττα του Εργοτέλη από τον Πανιώνιο και να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για την επόμενη φάση...

Υπεροχή και χαμένες ευκαιρίες
Οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα του αγώνα τον πρώτο λόγο και την κατοχή της μπάλας, όμως ατύχησαν να πέσουν πάνω σε έναν καταπληκτικό Στεφανάκο, ο οποίος έκανε την μία επέμβαση μετά την άλλη.

Έτσι οι προσπάθειες του Κρολ και του Λέκκα δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ και ο Πολίτης στη μία και μοναδική φορά που χρειάστηκε, στην προσπάθεια του Μήλιου στο 19, το έκανε με επιτυχία και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο χωρίς γκολ.

Γκολ και... ροντέο
Η επανάληψη συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς, μόνο που ο Κάρδαρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Ζάκυνθο και σε συνδυασμό με το 1-2 στο Ηράκλειο να δώσει χαρακτήρα θρίλερ στο παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι έψαχναν απλά ένα γκολ...

Αυτό όμως δεν ήρθε και το τελικό 1-0 έθεσε νοκ άουτ από τη συνέχεια και τις δύο ομάδες, με τον Παναιτωλικό να αγνοεί τη νίκη στο Κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο) Πολίτης, Καμπούρης, Ορφανίδης, Κάρδαρης, Κρολ, Βοσνακίδης, Πέττας Νικ (71΄Ναζίμ)., Λέκκας (72΄Αναστασιάδης), Νίκιτς, Πεχλιβανόπoυλος, Κυριακίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Στεφανάκος, Κωνσταντινόπουλος, Κουτρουμάνος, Χαντακιάς, Ρουμπουλάκου, Μπεχαράνο Ντ., Μήλιος, Ρομέρο, Καμαρά (81' Ζαρκάδας), Ουάρντα (64' Μπεχεράνο), Βασιλείου (46; Kάπελ)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα