Τα… «μωρά» του ΠΑΟΚ πάνε Βόλο!

Σταύρος Σουντουλίδης
Τα… «μωρά» του ΠΑΟΚ πάνε Βόλο!

bet365

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει την Πέμπτη στον Βόλο για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό με δεκατρία παιδιά από τις ομάδες κάτω των 20 και 17 ετών!

Ο Ιγκόρ Τούντορ επέλεξε να πάρει στην αποστολή του ΠΑΟΚ όλη σχεδόν την πιτσιρικαρία από την Κ-20 και τρία παιδιά που αγωνίζονται με την Κ-17. Μαζί τους ταξιδεύουν στο Βόλο πέντε μόλις ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα, ο Γιάννης Σκόνδρας, ο Νίκος Κοροβέσης, ο Τέρι Αντόνις και ο τρίτος τερματοφύλακας, Νίκος Μελίσσας.

Από την ομάδα Κ-20 του Βλάνταν Ίβιτς επιλέχθηκαν οι: Τσελεπίδης, Δεληγιαννίδης, Δημητριάδης, Κάκκο, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Συρράκος, Τοπαλίδης, Β. Χατζηδίμπας, Κούστα.

Από την ομάδα Κ-17 των Ζαζόπουλου-Γκαρσία επιλέχθηκαν οι: Σιαμπάνης, Κ. Χατζηδίμπας και Δημητρίου.

Οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν τον κορμό της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και θα ταξιδέψουν το πρωί της Πέμπτης με προορισμό το Βόλο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε, όπως είναι λογικό δουλειά στον τομέα της τακτικής με τον Ίγκορ Τούντορ ν’ αναλύει στους… καινούριους παίκτες τους τι ζητά από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Κόστα , Χαρίσης , Ροντρίγκες , Κίτσιου , Ζάιρο , Γκολάσα , Βίτορ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα Κυπέλλου δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης και την Πέμπτη θα προπονηθούν στις 12:00 στο Nova Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα