Ιντερ - Κάλιαρι 3-0

Gazzetta team
Ιντερ - Κάλιαρι 3-0

bet365

Με τον Μαντσίνι να κάνει αλλαγές, η Ιντερ νίκησε 3-0 την 2η στην Serie B, Κάλιαρι, και πέρασε στους «8» του Coppa Italia.

Ο allenatore των Νερατζούρι βρήκε το ματς για τους «16» σαν ευκαιρία να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή και οι Μιλανέζοι τσέκαραν άνετα το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση όπου θα παίξουν με μία εκ των Νάπολι/Βερόνα. Η Ιντερ δεν είχε πρόβλημα να βρεθεί σε θέση οδηγού από το πρώτο μέρος με τον Παλάσιο να σκοράρει από τη μικρή περιοχή μετά το γύρισμα του Ζουάν Ζεσούς από αριστερά, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν καθαρό προβάδισμα και σφράγισαν την πρόκριση όταν ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς έπιασε σχεδόν ίδιο τρομερό σουτ σαν αυτό κόντρα στην Ουντινέζε στο Friuli για το 2-0 στο 71'. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε δέκα λεπτά αργότερα ο Ιβάν Πέρισιτς με πλασέ από κοντά αφού η μπάλα είχε πάει στο δοκάρι του Κράνιο.

Ιντερ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Καρίσο, Ναγκατόμο, Ντ' Αμπρόζιο, Ζουάν Ζεσούς, Μοντόγια, Μεδέλ (78' Γκνουκούρι), Μπρόζοβιτς, Κοντογκμπιά, Παλάσιο (73' Πέρισιτς), Μπιαμπιανί (85' Ντοντό), Μανάι.

Κάλιαρι (Μάσιμο Ραστέλι): Κράνιο, Πιζακάνε, Μπενεντέτι, Κράιντς, Μούρου, Ντι Τζενάρο (73' Φαρίας), Ζοάο Πέδρο, Τέγιο (50' Κολομπάτο), Ντεϊόλα, Τζιανέτι (78' Μελκιόρι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα