Μπάγερν - Ντάρμσταντ 1-0

Gazzetta team
Μπάγερν - Ντάρμσταντ 1-0

bet365

Ο Τσάμπι Αλόνσο έδωσε τη λύση και η Μπάγερν επιβλήθηκε με 1-0 της Ντάρμσταντ, για να πάρει την πρόκριση στο τέλος. Πρόκριση για και για την Χάιντενχαϊμ, που κέρδισε με 2-0 την Άουε.

Στο προτελευταίο ματς της χρονιάς, η Μπάγερν δεν ανέβασε ταχύτητα, όμως πήρε δίκαια την πρόκριση στο Κύπελλο με εκπληκτικό γκολ του Τσάμπι Αλόνσο, που έκανε το τελικό 1-0 επί της Ντάρμσταντ στο Μόναχο.

Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα μπήκαν καλύτερα και πίεσαν από το ξεκίνημα τους φιλοξενούμενους, που αποφάσισαν να παίξουν μόνο άμυνα. Οι γηπεδούχοι έφταναν μέχρι την περιοχή του Ματένια, όμως καθαρές ευκαιρίες δεν είχαμε στο ματς, με τους παίκτες του Σούστερ να είναι απειλητικοί στην αντεπίθεση με τον Χέλερ. Μετά από κάποιες μικροευκαιρίες, τη λύση για τους Βαυαρούς έδωσε ο Τσάμπι Αλόνσο, που με εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα έκανε το 1-0! Ο Λεβαντόφσκι θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ στο 44', όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, με τον Μίλερ να απειλεί σε δύο περιπτώσεις (52', 59'), πριν οι φιλοξενούμενοι αποφασίσουν να βγουν στην επίθεση. Ό,τι καλό γινόταν επιθετικά για την Ντάρμσταντ ξεκινούσε από τον Χέλερ, όμως έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Βράντσιτς (73') και Λαμ (74') είχαν καλές στιγμές, με τον ρυθμό να είναι καλός και το ματς ανοιχό. Στο 81' ο Κομάν παραλίγο να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι, όμως ο Ματένια έβγαλε, το σουτ του Ραφίνια πέρασε λίγο άουτ στο 82' και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Έγραψε ιστορία η Χάιντενχαϊμ
Η Χάιντενχαϊμ επιβλήθηκε με 2-0 της Άουε και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το ματς ήταν γεμάτο πάθος, με τον Κβέσιτς να χάνει την πρώτη ευκαιρία για την Άουε στο 5' και στη συνέχεια να σώζει την ομάδα του στη γραμμή στο 14' μετά την προσπάθεια του Φόγκλζαμερ. Ευκαιρίες συνέχιζαν να χάνονται εκατέρωθεν, όμως τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος. Στο 48' οι αλλαγές του Σμιντ βοήθησαν τους φιλοξενούμενους, με τον Φάικ να κάνει το 0-1 μετά από κόρνερ του Σνάτερερ, πριν τα πάντα τελειώσουν από νωρίς, όταν στο 54' ήταν η σειρά του τελευταίου να σκοράρει για το 0-2! Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν στη συνέχεια, όμως η καλύτερη ευκαιρία μέχρι το τέλος χάθηκε στο 77' με τον Μπέερμαν για τους φιλοξενούμενους, που πήραν τη νίκη και τη μεγάλη πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα