Μπάζει η Γκλάντμπαχ... (vids)

Gazzetta team
Μπάζει η Γκλάντμπαχ... (vids)

bet365

Αποκλεισμός - σοκ από το κύπελλο για τη Γκλάντμπαχ, αφού ηττήθηκε 4-3 εντός έδρας από τη Βέρντερ! Μπάζει η ομάδα του Σούμπερτ με 13 γκολ παθητικό στα τρία τελευταία ματς... Ανετη πρόκριση για Λεβερκούζεν!

Κάτι δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό με τη Γκλάντμπαχ... Τεσσέρα στην Αγγλία από τη Σίτι και ευρωπαϊκός αποκλεισμός, πεντάρα από τη Λεβερκούζεν και τέλος το αήττητο του Σούμπερτ (8 νίκες, 2 ισοπαλίες), τεσσάρα από τη Βέρντερ Βρέμης κι αποκλεισμός σοκ από το Κύπελλο. Τα Πουλάρια με 13 γκολ παθητικό στα τρία τελευταία ματς παρουσιάζουν ανησυχητικά σημάδια.

Oι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 14' είχαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Τζόνσον σε τετ α τετ με τον Βίεντβαλντ έστειλε τη μπάλα άουτ! Στο 32' όμως ήρθε το γκολ! Ο Αζάρ έσπασε πολύ ωραία στον Στιντλ κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-0! Η Γκλάντμπαχ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα πριν το τέλος του α' μέρους, αλλά το διαγώνιο σουτ του Τζόνσον κατέληξε άουτ. Ιδανικό ξεκίνημα στην επανάληψη για τη Βέρντερ και στο 51' ήρθε η ισοφάριση! Ο Στέμπεργκ πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-1! Η τύχη γύρισε την πλάτη στους γηπεδούχους, αφού στο 57' είδαν το πλασέ του Κορμπ να βρίσκει στο δοκάρι, κι ένα λεπτό αργότερα να δέχονται το δεύτερο γκολ! Υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Γκρίλιτς, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο Βέστεργκααρντ με προβολή πέτυχε το 1-2!

Οι γηπεδούχοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, όμως ο Αζάρ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βίεντβαλντ σε μεγάλο τετ α τετ. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 73', από ασίστ του Ραφαελ, ο Χργκοτα με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 2-2! Ωστόσο, η άμυνα της Γκλάντμπαχ θύμιζε... παιδική χαρά και στο 75' ο Πιζάρο κατάφερε εύκολα με πλασέ να πετύχει το 3-2. Τα πουλάρια βγήκαν μπροστά, άφησαν πολλά κενά και στο 78' ο Ούτζα σημείωσε το 4-2! Το μόνο που κατάφερε η Γκλάντμπαχ ήταν να μειώσει στο τέλος με τον Χργκοτα.

Πήρε... εκδίκηση η Λεβερκούζεν!
Η Λεβερκούζεν βρίσκει τα πατήματά της και μετά την πεντάρα στη Γκλάντμπαχ ήρθε και η πρόκριση στο Κύπελλο! Οι «ασπιρίνες» επικράτησαν 3-1 της Ουντερχάκινγκ εκτός έδρας και βρέθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Παράλληλα, η Λεβερκούζεν πήρε... εκδίκηση μια 15ετία μετά, αφού το 2000 η Ουντερχάκινγκ επικρατούσε 2-0 στερώντας τον τίτλο από τη Μπάγερν. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27' με τον Μπάουερ, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσιτσαρίτο ισοφάρισε 1-1. Ο Κίσλινγκ στο 55' έδωσε προβάδισμα για τις «ασπιρίνες» και στο 83' ο Μπελαραμπί διαμόρφωσε το 3-1!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα