Iντερνασιονάλ για Μπουονανότε!

Iντερνασιονάλ για Μπουονανότε!

Gazzetta team
Iντερνασιονάλ για Μπουονανότε!

bet365

Στην Βραζιλία αναφέρουν πως εξετάζει το ενδεχόμενο πρότασης στον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ με αφορμή τον τραυματισμό του Βαλβίντια...

Μετά τον Γκουστάβο Πογιέτ και τα αγγλικά δημοσιεύματα που τον έχουν στη λίστα της Σουόνσι για τον πάγκο της ομάδας, ήρθαν τα σενάρια από το Πόρτο Αλέγκρε για ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ για τον Ντιέγκο Μπουονανότε.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που σημειώνουν ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κίνηση για τον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ.

«Η Ιντερνασιονάλ εξετάζει τον Μπουονανότε», αναφέρει στον τίτλο το δημοσίευμα της ιστοσελίδας verdespampas.com.br που συνεχίζει στο κείμενο τονίζοντας:

«Στην Ιντερνασιονάλ σκέφτονται να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιθετικού λόγω της απουσίας του Βαλβίντια που είναι τραυματίας. Στην ''Ιντερ'' εξετάζουν την περίπτωση του Αργεντινού Ντιέγκο Μπουονανότε που τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αγωνίζεται στην ΑΕΚ.
Επίσης ψάχνουν τις περιπτώσεις των Λεάντρο Νταμιάο που επιστρέφει στο Πόρτο Αλέγκρε και του Μπρουόν Ενρίκε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα