Έτοιμος για Καλλιθέα ο Ατρόμητος

Έτοιμος για Καλλιθέα ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Έτοιμος για Καλλιθέα ο Ατρόμητος

bet365

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Καλλιθέα, με τονς Τραϊανό Δέλλα να παίρνει μαζί του σχεδόν όλους τους βασικούς...

Την αποστολή του αυριανού αγώνα κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδο Καλλιθέας με αντίπαλο την τοπική ομάδα (17.15) ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Μπίτολο, Φυτανίδης, Γκαρσία, Γοδόι, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Μαρσελίνιο, Μπάλλας, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Μίλος Στόιτσεφ, Ουσέρο, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ.

Εκτός έμειναν οι Ούμπιντες, Θεολόγου, Θεοδωράκης, Νάτσος, Παπασπύρος, οι οποίοι θα κάνουν αύριο το πρωί προπόνηση υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε πως οι φίλοι του Ατρόμητου θα μπορούν να δουν το παιχνίδι από την Καλλιθέα από την Θύρα 1 του γηπέδου, με το εισιτήριο στα 10 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα