Ξεκαθαρίζει η ΠΑΕ για Κουτρόπουλο

Gazzetta team
Ξεκαθαρίζει η ΠΑΕ για Κουτρόπουλο

bet365

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα της υγείας του Χρήστου Κουτρόπουλου ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα όσον αφορά την στάση της.

Ο άλλοτε αρχηγός του Πανιωνίου, Χρήστος Κουτρόπουλος, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με την ΠΑΕ να τονίζει ότι είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει όχι μόνο τον Χρήστο Κουτρόπουλο αλλά οποιοδήποτε μέλος της οικογενειας του Πανιωνίου, ενώ ξεκαθαρίζει ότι ζήτησε τα έγγραφα για την υπόθεση χωρίς όμως ποτέ να του σταλούν.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αναφορικά με το θέμα του παλαίμαχου άσου της ομάδας, Χρήστου Κουτρόπουλου και τα όσα δυσμενή σχόλια έχουν γίνει, οφείλει να διευκρινίσει τα εξής:

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα της Ιντερ με την Κάλιαρι για το Κόπα Ιτάλια.

1. Ουδέποτε ο κ. Χρήστος Κουτρόπουλος επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, προκειμένου να ζητήσει τη συνδρομή μας για το πρόβλημα που τον απασχολεί.

2. Παρ’ όλα αυτά, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, από την πρώτη στιγμή, που πληροφορήθηκε για την υπόθεση και σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, ζήτησε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να πράξει τα δέοντα. Ουδέποτε όμως της εστάλησαν.

3. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ τονίζει κατηγορηματικά, πως είναι πάντοτε έτοιμη να προσφέρει την άμεση βοήθεια και συμπαράστασή της (υλική και ηθική), όχι μόνο στον κ. Χρήστο Κουτρόπουλο, αλλά και σε κάθε μέλος της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, εφόσον υπάρχει η σχετική ενημέρωσή της, είτε από τον σύνδεσμο Παλαιμάχων, είτε από κάθε φυσικό πρόσωπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα