Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Gazzetta team
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

bet365

Με... λευκή ισοπαλία (0-0 στην Καρδίτσα) σφραγίστηκε η πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου πάντως πέρασε ως 2ος μετά την νίκη του Ηρακλή.

Στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, προκρίθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρά το γεγονός οτι έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας.

Οι Ηπειρώτες αν και δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης, κατάφερα να πάρουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, χάρη στην εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή επί του Αχαρναϊκού με 1-0 στο Μενίδι.

ΠΑΣ τις ευκαιρίες, Καρδίτσα για γκολ

Το πρώτο ημίχρονο στο Δημοτικό Γήπεδο Καρδίτσας ήταν μοιρασμένο, καθώς μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν την κατοχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες. Οι προσπάθειες όμως του Σαπαλίδη, του Τσουκαλά και του Φερφελή δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Από την πλευρά τους οι παίκτες του Σάκη Παντελιάδη είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 15' με τον Τσίτα, όμως ο άσος της Καρδίτσας εκβίασε το πέναλτι έχοντας περάσει τον Γεωργατζά, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Έπεσε ο ρυθμός, χάθηκαν οι ευκαιρίες

Στην επανάληψη ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες χάθηκαν, με το 0-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γεωργατζάς, Αργυρίου, Δημόπουλος, Ρούσσης, Στάμος, Κοντός (Υφαντής), Ακασού, Σκαθαρούδης (84΄Τσούκαλος), Τσίτας, Μοσχάκης, Πιτταράς (73΄Μαυριάς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μιχαήλ, Φερφελής (58' Γιάκος), Σκόνδρας, Τσουκαλάς, Σαπαλίδης, Ηλιάδης (55΄Λίλα), Γαρουφαλιάς (73΄Τζημόπουλος), Λόπεζ Ναδάλες, Στρούνα, Καρανίκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα