Ξαναμπαίνει ο Νεϊμάρ

Ξαναμπαίνει ο Νεϊμάρ

Κώστας Ζάλιαρης
Ξαναμπαίνει ο Νεϊμάρ

bet365

Πιθανότατα από Τετάρτη θα μπορεί να προπονηθεί κανονικά ο Νεϊμάρ με τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο, δεν προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και θα παίξει μονάχα αν οι «μπλαουγκράνα» πάρουν την πρόκριση.

Ο Βραζιλιάνος είχε αποκομίσει μυϊκό πρόβλημα στους προσαγωγούς πριν από το τελευταίο ματς των Καταλανών στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λεβερκούζεν και έκτοτε έχει μείνει εκτός πλάνων, όμως ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στη Γιοκοχάμα.

Η Μπαρτσελόνα, αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Γκουανγκζού για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και εφόσον η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πάρει την πρόκριση (Ρίβερ Πλέιτ – Σανφρένσε Χιροσίμα ο άλλος ημιτελικός) θα μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Νεϊμάρ αν καταφέρει από αύριο κιόλας, ημέρα Τετάρτη, να προπονηθεί κανονικά όπως εκτιμά το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Βαρκελώνης.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου σε περίπτωση που σημειωθούν περισσότερα από πέντε γκολ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ντάρμσταντ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα