«Φαίνεται το φάουλ του Μπερμπάτοφ...»

Gazzetta team
«Φαίνεται το φάουλ του Μπερμπάτοφ...»

bet365

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης παρέπεμψε στο ριπλέι όσους αμφιβάλλουν για την ορθότητα της απόφασης του ρέφερι για το φάουλ του Μπερμπάτοφ στην ισοπαλία (0-0) του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο Βούλγαρος κάνει παράβαση.

Αναλυτικά μίλησε στον «ΣΠΟΡfm» για:

-την επίμαχη φάση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων: «Εγώ σηκώνομαι να πηδήξω και νιώθω τα δύο χέρια του στην πλάτη μου. Ήταν κοντά ο διαιτητής και εκτιμώ ότι είναι σωστή η υπόδειξη του. Πιστεύω ότι και τα ριπλέι και οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι είναι φάουλ. Επειδή είχα βάλει το σώμα μου σωστά, πιστεύω ότι δεν είχε άλλο τρόπο για να πάρει την κεφαλιά».

-τα παράπονα του Μπερμπάτοφ μετά την υπόδειξη του διαιτητή: «Όσο μεγάλος παίκτης και να είσαι, όταν κρίνεται ένα παιχνίδι στα τελευταία λεπτά αυτή τη στάση που κράτησε ο Μπερμπάτοφ θα κρατήσεις».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Εσπανιόλ με τη Λεβάντε.

-το αν είναι όλες αυτές οι φάσεις φάουλ. Όπως του Μποτία, του Λαμπρόπουλου που δίνονται ως παραδείγματα: «Δεν είναι όλες φάουλ. Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις πρέπει ο διαιτητής να αποφασίσει στιγμιαία, μέσα σε κλάματα του δευτερολέπτου. Ο πολύς ο κόσμος και εμείς τις κρίνουμε, έχοντας άνεση του χρόνου».

-την προσέγγιση του ματς που έκανε ο Λεβαδειακός: «Ξέραμε ότι έκανε ένα μεγάλο διπλό επί της Ντόρτμουντ. Εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τα ατού του. Γνωρίζαμε ότι παίζει πολύ με τον Ροντρίγκες και θέλαμε να τον μπλοκάρουμε. Πιστεύω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, είχαμε ευκαιρίες με τον Μάντζιο, είχε κι ο ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη».

-την καλή πορεία του Λεβαδειακού παρά το γεγονός ότι έγινε προετοιμασία υπό αντίξοες συνθήκες: «Δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Ήταν δύσκολο καλοκαίρι, είχαμε 14 παίκτες στην προετοιμασία και οι περισσότερες μεταγραφές έγιναν στο τέλος. Οπότε, είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα όπως αυτά που είχαμε».

-το αν δικαιολογείται η συχνή κουβέντα για τη διαιτησία: «Πολλοί τα ρίχνουν στη διαιτησία. Γίνονται λάθη και πάντα θα γίνονται, αλλά θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να βοηθούμε τους διαιτητές. Γίνονται πολλά τραβήγματα και στα κόρνερ και στα φάουλ».

-τον πιο δύσκολο φορ που αντιμετώπισε φέτος: «Θα ακουστεί κάπως, διότι δεν είναι καλός όσο πέρυσι. Εγώ θα σας πω ότι είναι ο Μπεργκ, κι ας μην έχει κάνει καλή σεζόν έως τώρα. Είναι πολύ καλός παίκτης, από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα