ΠΑΟΚ: Η «παράδοση» της Ευρώπης

ΠΑΟΚ: Η «παράδοση» της Ευρώπης

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η «παράδοση» της Ευρώπης

bet365

Μεγαλώνει η λίστα των αγώνων που δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, μετά από σπουδαίες επιτυχίες στην Ευρώπη.

Πως το έγραψε το Gazzetta.gr την παραμονή του αγώνα στη Λιβαδειά; «Άλλο Ευρώπη κι άλλο Ελλάδα»! Ε, κάπως έτσι επιβεβαιώθηκε και στη Βοιωτία ο κανόνας, που θέλει τον ΠΑΟΚ να μην κερδίζει μετά από σημαντικές στιγμές εκτός έδρας στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε το 1991, μετά τη νίκη 1-0 και την πρόκριση επί της Μαλίν, όταν ηττήθηκε με 3-0, μέσα στην Τούμπα, από τον Ηρακλή. Δεν κέρδισε ούτε το 1997, μετά την πρόκριση στο «Χάιμπουρι» μένοντας στο 3-3 με την Προοδευτική.

Μήπως κέρδισε μετά το «διπλό» στο Ντα Λουζ επί της Μπενφίκα το 1999; Όχι, ούτε τότε, καθώς ακολούθησε η βαριά ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό. Μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό στο παγωμένο Ζάγκρεμπ το Δεκέμβριο του 2010, ήρθε η ήττα με 2-1 από την Κέρκυρα, ενώ επιστρέφοντας το 2011 από το Λονδίνο και τη μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ με 2-1, έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά την σπουδαία νίκη επί της Ντόρτμουντ στο «Βεστφάλεν» το 0-0 με τον Λεβαδειακό πολύ απλά επιβεβαίωσε τον κανόνα, ενώ μόλις μία φορά μετά από επιτυχία στην Ευρώπη, την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, ο ΠΑΟΚ νίκησε (3-2 τον Πανσερραϊκό) στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα