Σάντσεθ στο gazzetta.gr: «Ξεκάθαρες ιδέες ο Στραματσόνι»

Σάντσεθ στο gazzetta.gr: «Ξεκάθαρες ιδέες ο Στραματσόνι»

Κώστας Ζάλιαρης
Σάντσεθ στο gazzetta.gr: «Ξεκάθαρες ιδέες ο Στραματσόνι»

bet365

Σίγουρος για τη βελτίωση του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε στο gazzetta.gr ο Σέρχιο Σάντσεθ. «Πρωτόγνωρο για εμένα να παίζω δίχως οπαδούς» είπε για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Ισπανός αμυντικός του «τριφυλλιού», εμφανίζεται ολοένα και καλύτερος στα μετόπισθεν της ομάδας και έχει καταφέρει να βοηθήσει κι εκείνος με την εμπειρία και τη δύναμή του, δείχνοντας από νωρίς το πάθος με το οποίο παίζει κάθε φορά (δείτε τον πανηγυρισμό του στο γκολ του Καρέλη απέναντι στους Αρκάδες...).
Μιλώντας στο gazzetta.gr μετά από το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τη νίκη του Παναθηναϊκού με το τελικό 2-0, σε ένα αρκετά δύσκολο ματς, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, στάθηκε στη δουλειά που γίνεται πλέον με τον Στραματσόνι στον πάγκο, την ενότητα που παρουσιάζει το σύνολο και την αυτοπεποίθηση του ιδίου και των συμπαικτών του που συνεχώς αυξάνεται.
«Όλη η ομάδα είναι πιο συμπαγής και ενωμένη... Δουλεύουμε όλοι μαζί σε άμυνα και επίθεση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πολλοί ποδοσφαιριστές αρχίζουν και αισθάνονται ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είναι το καλύτερο στοιχείο για να συνεχίσουμε στο δρόμο μας, να δουλεύουμε κάθε μέρα και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε» είπε αρχικά ο Σάντσεθ και συνέχισε:
«Ο νέος κόουτς έχει ξεκάθαρες ιδέες και σε αυτή την κατάσταση που έχουμε βρεθεί είναι το καλύτερο για εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά και για την ομάδα σαν σύνολο ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε και να εμφανιζόμαστε πλέον στο γήπεδο όπως ακριβώς πρέπει και μπορούμε».
Αναφορικά με την οπισθοχώρηση και τις στιγμές άγχους στο φινάλε με τον Αστέρα να φτάνει κοντά στην ισοφάριση αλλά τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ο Ισπανός στόπερ που ανέφερε:
«Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και ήταν φυσιολογικό να μας πιέσει στο τέλος από τη στιγμή που πήρε μέτρα στο γήπεδο. Δεν παίζει μονάχα μια ομάδα στο γήπεδο εξάλλου... Όλα όμως πήγαν καλά και πήραμε τη νίκη που μας κάνει πολύ καλό».
Καταλήγοντας και μιλώντας για το ψυχρό κλίμα στη Λεωφόρο λόγω της τιμωρίας των τεσσάρων αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στον Παναθηναϊκό για την αναβολή του ντέρμπι των «αιωνίων», το εκ των καλοκαιρινών μεταγραφικών αποκτημάτων των «πράσινων», είχε να πει:
«Είναι άσχημο να παίζεις δίχως οπαδούς, πρέπει να το αποδεχθούμε όμως και να συνεχίσουμε. Όλοι ξέρουν ότι θέλουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας, για εμένα είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό να παίζω σε άδειο γήπεδο και να μην υπάρχει η φωνή από την εξέδρα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αυτή τη στιγμή εκτός από το να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα