Μάντζιος: «Έκανε χέρι ο Μαλεζάς»

Μάντζιος: «Έκανε χέρι ο Μαλεζάς»

Μάντζιος: «Έκανε χέρι ο Μαλεζάς»

Παράπονα από τη διαιτησία του Αρετόπουλου είχε ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Σε θέματα τακτικής τα πήγαμε καλά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το πάθος των παικτών μου. Αν εξαιρέσουμε την κεφαλιά του Αθανασιάδη στις αρχές του δευτέρου μέρους δεν είχε άλλη τελική ο ΠΑΟΚ. Ο πόντος και ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι σημαντικός αλλά κρατώ κυρίως την καλή αντίδραση της ομάδας. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για την προσπάθεια» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Βοιωτών.

Ερωτηθείς για τη συνέχεια και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς αλλά στον πρώτο γύρο παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα κυρίως γιατί οι παίκτες μου δούλεψαν. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τη βοηθήσουμε. Ναι υπάρχουν κάποια κενά αλλά περιμένω από κάποιους παίκτες ακόμη περισσότερα. Υπάρχει σχεδιασμός και θα το δούμε με το τέλος και του αγώνα που ακολουθεί».

Τέλος, για το γκολ του Μπερμπάτοφ που ακυρώθηκε, σημείωσε: «Δεν το είδα εγώ αλλά ο Τριποτσέρης μου είπε ότι ο Μπερμπάτοφ τον πάτησε όπως μου είπαν στα αποδυτήρια ότι έκανε χέρι ο Μαλεζάς στο 30’».

Best of internet