Πρόβλημα με Μπερτόλιο στον Αστέρα

Πρόβλημα με Μπερτόλιο στον Αστέρα

Πρόβλημα με Μπερτόλιο στον Αστέρα

Πρόβλημα με τον Φακούντο Μπερτόλιο προέκυψε στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς υπέστη διάταση στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Ένας ακόμη... πονοκέφαλος προέκυψε για τον Στάικο Βεργέτη, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο τεχνικός του Αστέρα είδε τον Φακούντο Μπερτόλιο να αποχωρεί τραυματίας από το ματς με τους «πράσινους» για να τον αντικαταστήσει με τον Χαμντανί στο 60'.

Ο Αργεντινός υπέστη διάταση στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και να γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Από εκεί και πέρα, οι Γκοϊάν, Κιτόκο, Κοσίτσκι, που επίσης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους έπαιξαν χθες και ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις με μπάλα και επιθετικής τακτικής για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία των Αρκάδων θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση την Τρίτη (15/12) και στη συνέχεια η αποστολή θα... ανηφορίσει, καθώς ακολουθούν δύο αναμετρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα.

Η πρώτη είναι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για το Κύπελλο την Τετάρτη (16/12) και ακολουθεί αυτή στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα για το πρωτάθλημα το Σάββατο (19/12).

Best of internet