Αποθεραπεία στον Ατρόμητο

Αποθεραπεία στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Αποθεραπεία στον Ατρόμητο

bet365

Με αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες εναντίον της Καλλονής και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε σήμερα το πρωί η (μίνι) προετοιμασία του Ατρόμητου για τον εκτός έδρας αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη με αντίπαλο την Καλλιθέα.

H προετοιμασία των Περιστεριωτών θα ολοκληρωθεί αύριο και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Συρραφή τεσσάρων ραμμάτων έγινε στο γόνατο του Ναπολεόνι.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ακολούθησε Σεμινάριο Διαιτησίας που γίνεται κάθε χρόνο από την αιγίδα της ΕΠΟ και σήμερα το πραγματοποίησε ο Εκπαιδευτής Διαιτησίας Α’ κατηγορίας κ. Αθανάσιος Νικολακόπουλος.

*Όσοι φίλαθλοι του Ατρόμητου θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της Τετάρτης θα είναι διαθέσιμη η Θύρα 1 του γηπέδου «Ελ – Πάσο», με την τιμή του εισιτηρίου στα 10 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα