Ευρωπαϊκό limit up του Καλογερόπουλου

Ευρωπαϊκό limit up του Καλογερόπουλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον προβιβασμό του διεθνούς ρέφερι Χαράλαμπου Καλογερόπουλου από την UEFA από την 3η κατηγορία στην 2η. Ποιά η ευρωπαϊκή κατάταξη των Ελλήνων ρέφερι.

Ευρωπαϊκό limit up του Καλογερόπουλου
Όπως έκανε επίσημα γνωστό η ΕΠΟ υπήρξε προβιβασμός -από την επιτροπή διαιτησίας της  UEFA- για τον διεθνή ρέφερι, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο και τον διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου Σάλας Βασίλη Χριστοδούλη.
 
Πιο συγκεκριμένα, στην πρόσφατη συνεδρίαση της επιτροπής διαιτησίας αναθεωρήθηκαν οι κατηγορίες διαιτητών ανδρών, γυναικών και σάλας για το δεύτερο μισό της περιόδου 2015 - 2016 και προβιβάστηκαν ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος από την τρίτη κατηγορία στη δεύτερη στους άνδρες και ο Βασίλης Χριστοδούλης από τη δεύτερη στην πρώτη στο Ποδόσφαιρο Σάλας (Futsal).
 
Όπως ανακοινώθηκε από την επιτροπή, στις τοποθετήσεις των διαιτητών ανά κατηγορία λήφθηκαν υπ’ όψιν διάφορα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων αξίας, επίδοσης, φυσικής κατάστασης, εμπειρίας, δυνατότητας εξέλιξης, γλωσσομάθειας, συμμετοχής σε μαθήματα της UEFA και κατάταξης στη χώρα καταγωγής.
 
Αυτή η εξέλιξη για την ελληνική διαιτησία έρχεται να προστεθεί στην τοποθέτηση μιας ακόμη γυναίκας (Ανδρομάχη Τσιοφλίκη) στην λίστα διεθνών διαιτητών που αποφασίστηκε πρόσφατα από την επιτροπή διαιτησίας της FIFA. 
 
Αναλυτικά η κατάταξη των Ελλήνων Διαιτητών:
 
Elite κατηγορία ανδρών
Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
 
Δεύτερη κατηγορία ανδρών
Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
 
Τρίτη κατηγορία ανδρών
Αλέξανδρος Αρετόπουλος
Γιώργος Κομίνης
Γιώργος Κύζας
Σταύρος Μάνταλος
Αναστάσιος Παπαπέτρου
 
Elite γυναικών
Θάλεια Μήτση
 
Πρώτη κατηγορία γυναικών
Ελένη Λαμπαδαρίου
 
Τρίτη κατηγορία γυναικών
Ελένη Αντωνίου
Ανδρομάχη Τσιοφλίκη
 
Πρώτη κατηγορία Futsal
Βασίλης Χριστοδούλης
 
Τρίτη κατηγορία Futsal
Κωνσταντίνος Κομματάς
Κωνσταντίνος Κουτσόγιαννος

Best of internet