Βέλλιος: «Δουλειά μου να βελτιώνομαι»

Βέλλιος: «Δουλειά μου να βελτιώνομαι»

Gazzetta team
Βέλλιος: «Δουλειά μου να βελτιώνομαι»

bet365

Ο Απόστολος Βέλλιος, το πρόσωπο των ημερών με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, στο κύπελλο, αλλά και για το ενδιαφέρον ομάδων.

Ο επιθετικός του Ηρακλή βραβεύτηκε σήμερα για το το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης λέγοντας τα εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Καραίσκο, είναι μεγάλη μου τιμή να με βραβεύει. Όσο για το βραβείο, είμαι χαρούμενος αλλά τα βραβεία είναι για όλη την ομάδα και την προσπάθεια που κάνουμε. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, πήραμε δυστυχώς ένα πόντο και πρέπει να κοιτάξουμε πλέον το παιχνίδι κυπέλλου. Όλο αυτό που ακούγεται για την Εθνική με κάνει χαρούμενο. Τα χω περάσει ξανά όλο αυτό με το σκάουτινγκ και πιο μικρός. Η δουλειά μου είναι η προπόνηση και να βελτιώνομαι».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραίσκος τόνισε: «Ιδιαίτερη χαρά μου να βραβεύω τον Απόστολο, ένα παιδί από τις ακαδημίες του Ηρακλή. Ο πατέρας του είναι και πολύ φίλος μου, ζήσαμε καλά χρόνια μαζί. Ο Απόστολος έχει ένα καλό, ότι σε φάσεις που δεν τις περιμένει ο κόσμος, κάνει τα απίστευτα. Αυτό είναι πολύ καλό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα