Η πρωτιά του σημαντικού Εσιέν

Η πρωτιά του σημαντικού Εσιέν

Νίκος Αθανασίου
Η πρωτιά του σημαντικού Εσιέν

bet365

Στην παρθενική του εμφάνιση στην Λεωφόρο, ο Μίκαελ Εσιέν ήταν εξαιρετικός και ο πιο σημαντικός κρίκος για την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού.

Ήταν δεδομένο. Όσο ο Μίκαελ Εσιέν έβρισκε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και παρέμενε υγιής, η εικόνα του πάνω στο χορτάρι θα βελτιωνόταν. Έτσι κι έγινε. Από τα ελάχιστα πράγματα στο Καυτανζόγλειο, στην θετική εικόνα της Βέροιας και από εκεί στο ντεμπούτο του στην Λεωφόρο, το οποίο συνδυάστηκε με μία εξαιρετική εμφάνιση. Τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι, με αποκορύφωμα την κεφαλιά... κόψιμο-πάσα προς τον Πέτριτς για το 1-0 και την βαθιά μπαλιά με εξωτερικά φάλτσα για το χαμένο τετ-α-τετ του Νίκου Καλτσά.

H Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Λέστερ με την Τσέλσι για την Barclays Premier League.

Ο Γκανέζος μέσος είχε διάρκεια στην καλή του απόδοση και ήταν μαζί με τον Νίκο Καρέλη οι κορυφαίοι του «τριφυλλιού» στο 2-0 επί των Αρκάδων. Για ακόμη ένα ματς, οι αριθμοί αποδεικνύουν την αγωνιστική άνοδο και την μεγαλύτερη συμμετοχή του Εσιέν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Στις δύο πρώτες του συμμετοχές είχε από 6 εύστοχες πάσες. Στο χθεσινό ματς η στατιστική υπηρεσία κατέγραψε 15, περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη του Αντρέα Στραματσόνι. Δεύτερος ήταν ο Ζέκα με 10. Τα 5 κλεψίματα ήρθαν να προσθέσουν ακόμη ένα συν στην εμφάνιση του 33χρονου μέσου που αρχίζει να παίρνει μπροστά. Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα